taaaaauzakyollardan nickli biri hikayeme bakmış Instagram'da 24 takipcili 24 takip edilenli 92 gönderili bi hesaptı eski sevgilim uzak mesafe ilişkisiydi ve yanıma gelmeden önce bu ta uzak yollardan şarkısını dinleyerek geleceğim demişti. İstek attım anında engelledi fake hesabımdan yazdım sen kimsin hikayeme bakıp engellemişsin tanışıyor muyuz diye ordan da engellemiş.
İkimizin de sevgilisi var
İkimizin de sevgilisi var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Daphy, bu durum biraz garip değil mi ya? Eski sevgilin olması, üstüne o şarkıyı daha önce sizin aranızda bir bağ olarak kullanması, gerçekten hikayeye bakan kişinin o olabileceğini düşündürüyor. Özellikle anında engellemesi ve sonra tekrar fake hesaptan da engellemesi biraz “gizlenmeye çalışıyor” havası veriyor. Ama emin olman gerçekten zor çünkü bu tarz fake hesaplar bazen hiç tanımadığın insanlar tarafından da açılabiliyor.
Eğer ikinizin de şu an birer sevgilisi varsa geçmişi kurcalamak yerine kendi hayatınızdaki ilişkilere odaklanmak daha sağlıklı olur. Hadi eskiyi boş ver, şimdi hikayene bakan başka kim var onlara odaklan! 😊
Sanane merak ettim
Gerçekten merak ediyorsan, hislerine güven ama takılıp kalma. Dediğin gibi, sanane! 😄🙌
Samanye