Hacker mıdır telefonu sıfırlamak yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba ben 20 yaşındayım 29 yaşında birisiyle sevgili oldum başta 25 sanıyordum sonradan söyledi işte beni sürekli tehdit etti gitmiyim diye uygulamaları sildirdi numaranı yayarım dedi üvey babasının arkası sağlammış falan ben de bir şey demeden sosyal medyadan uzaklaştım sonra hackerım dedi hacker olduğunu söyleyip işte bir uygulama indiriyorum sen niye indirdin kullanıyor musun diyor biliyor ama daha öncede indirmediğim halde indirdin diyordu sallayabilir üni de 4 yıllık yazılım okumuş hacker kodlarını da yazdı daha önce mailimi de vermiştim mailimden telefonuma sızmış mıdır telefonuma girdiyse telefonu fabrika ayarına yapıp hatta ki numarayı değiştirsem gider mi yoksa iphone 7 veya iphone 7 plus alıp hattı ondan mı kullanayım kurtulmak için yoksa sıfırlasam fabrika ayarında tamamen telefonuma bağlantı yaptıysa tamamen sistemi gider mi ondan kurtulur muyum polise gidemem arada yazıyor bir aydan aya ama sizce telefon mu almak mantıklı yoksa almamak mı sıfırlamak mı numara değiştirip hackersa kurtulur muyum yardımcı olabilir misiniz
Hacker mıdır telefonu sıfırlamak yeterli mi?