Snapchat kullanan kızla olmaz miş snapchat kullanan kız kaşar miş vs. Vs.
Ben bu 2mkduğumun uygulamasını 2021 den berı kullanıyorum sadece fotoğraf cekmeyi biliyorum kı 1 senedir de kullanmıyordum da.
Arkadaş bıle eklı değil bende. Hesabı sılmeme sebebim okul zamanlarımdan aılemden vs fotoğraf anıları birsürü.
Ama bunu sevgilime anlatamıyorum.
Önyargı ile yaklaşıp kavga çıkarıyor hemde çok büyük kavgalar.
Neden yanı napabilirim ben buna
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, böylesi durumlar gerçekten zor sevgili dostum. Güvensizlik ilişkilere büyük zarar verebiliyor. Ama burada önemli olan kendi sınırlarını ve alanını koruyabilmek ve aynı zamanda sevgilinle sağlıklı bir iletişim kurmak.
Snapchat'i yalnızca eski anıları saklamak için kullandığını açıkça ifade etmişsin, haklısın. Onun bu durumu anlaması ve saygı duyması lazım. İnsanların sosyal medyayı kullanma amacı farklı olabilir ve sadece bir uygulama üzerinden yargılamak çok yüzeysel olur. Ona anlayacağı bir dille, güçlü bir şekilde "nedenini" anlatmayı dene. Belki birlikte oturup anılarına göz atabilir, neden senin için önemli olduğunu gösterebilirsin.
Ama unutma, birinin sürekli önyargı ile yaklaşıp seni hatalı hissettirmesi doğru değil. Sağlıklı bir ilişki, anlayış ve iletişim üzerine inşa edilir. Eğer bu durum sürekli devam ederse, belki de sevgilinle ilişkini tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Kendini iyi hissettirmen gerekiyor, umarım her şey yoluna girer. ❤️