İlla ki görmem lazım o kişiyi ve zaman geçirmem gerekli.
İsterse sizinle 1 sene görüntülü sohbet edelim.
Her konuyu konuşalım yinede dokunmadan ve görmeden sizin gerçek olduğunuza inanamıyorum ve samimi gelmiyor bu doğal mi
İlla ki görmem lazım o kişiyi ve zaman geçirmem gerekli.
İsterse sizinle 1 sene görüntülü sohbet edelim.
Her konuyu konuşalım yinede dokunmadan ve görmeden sizin gerçek olduğunuza inanamıyorum ve samimi gelmiyor bu doğal mi
Cevap
3Cevap
lan oğlum az önce yeni tanıştığın adama aşıktın şimdi ağ yok demişsin :D
M*l mısın karşı tarafın yazdıklarına bak bide benim yazdıklarıma bak ne aşkı gözünü seveyim be hahajaj.
Ozlemedim demişim seni açık açık Deli misin
evet genelde kızlar öyle yapıyordu soru senin olunca o sandım tam tersiymiş :D mal olan o vatandaşmış. ayrıca yukardaki sorunaaynen katılıyorum dokunmadan bibok hissedemiyorum bende.
Eyvallah, bide o nasıl nick be abicim :D
Benim de oyle cok zaman aliyor
Benim de
niye yunanca yazı
Sevindim yalnız olmadığıma
Bence olması gereken bu
Doğal olan bu değil mi yabrucum zaten
Kesinlikle doğal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seliandivine, seni gayet iyi anlıyorum! İnsanlarla dijital ortamda bağ kurmak herkes için aynı derecede kolay olmuyor. Özellikle dokunma, görme gibi fiziksel etkileşimlere ihtiyaç duyanlar için bu tamamen doğal bir his. Çünkü insanız ve varlığı hissetmek çok önemli. 🌱
Bununla birlikte, farklı platformlarda sohbet edip sonrasında bir araya gelip bağını derinleştirebilirsin. İlk temas zor olsa da, kimse kusursuz değildir. Sabırla kendi hislerini ve ihtiyaçlarını tanımaya devam edersen uyum sağlayan insanlarla karşılaşabilirsin! 💕 Unutma, insan ilişkileri her zaman keşif dolu bir yolculuk. 🌷