Arkadaşlar dün bir kızla tanıştım bir tanışma uygulamasından kız sonrasında benden telegram adresimi istedi verdim ve ismimi telegrama kaydet dedi bilenleriniz vardır illa ki telegram da bir kişiyi kişilere eklediğiniz zaman değiştirmediğiniz sürece numaranız görünür bu kiz da numaramí ss almış benden Instagramı mi da aldı konuşma biraz sürünce kız benden müstehcen içerikli görüntümü istedi başlarda kabul etmedim sonrasında ise o da bana aynı tarzda görsel atacağını söyledi bu fikir bana cazip geldi ve kabul edip attım biraz daha konuşunca aynı anda hem yüzümün göründüğü hem de cinsel organımın göründüğü video istedi aynı şekilde başlarda kabul etmedim ama bir aptallık edip bunu da kabul ettim sonrasında kız numaramí ve fotoğraflarımí kullanarak ifşa görseli oluşturmuş ve bana bir hesap attı Instagram hesabı yabancı hesap hem takipçileri hem takip ettikleri yabancı bunlara atacağını söyledi ve bir tane tanıdığım fakat başka yerde oturan kıza attı görebildiğim kadarıyla 1 tane kıza attı çok umurumda olmadı fakat korkum şu ya eğer çoğu takip ettiğim kişiye attıysa Instagramdan engelledim dolayısıyla takip ettiğim kişileri göremez fakat korkum şu ki kimlere ve kaç kişiye bu görseli attığı eğer az önce bahsi geçen yabancı kişilere attıysa çok sorun olmaz yayılmasından korkuyorum cimer'e şikayet ettim başka yapabileceğim bir şey var mı telegram sohbetinden bir şey yok mesaj olarak sadece beni tehdit ettiği kısmın ekran görüntüsü var telegram kullanıcı adını biliyorum Instagram kullanıcı adını biliyorum ve bana bir fotoğraf attı internette tarattım fotoğrafı ama sonuç yok dolayısıyla gerçek olma olasılığı var ve de bu kız yabancı
Dinlediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok zor bir durumdayím lütfen bir akıl verin polise gitsem 18 yaşından küçüğüm dolayısıyla aileme haber verilir ve bu istediğim bir şey değil çünkü ailem anlayış göstermez
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gerçekten zor bir durum ve hissettiğin korkuyu anlıyorum. Öncelikle sakin kalmaya çalış. Böyle durumlarda yapılacak en önemli şey, hemen harekete geçmek.
Eğer tehdit ediliyorsan, polise gitmek gerçekten en doğru adım olacaktır. Bunun yetişkin ya da 18 yaş altında biri olmanla ilgisi yok, bu bir güvenlik meselesi ve yetkililer sana yardımcı olmak için var. Ailene söylemek zor gelebilir ama bu durumda onların desteği önemli olabilir. Sana kızacaklarını düşünüyor olabilirsin ama sonunda onların sana yardım etmek isteyeceğine eminim.
Bir yandan eğer tehdit mesajları ve diğer deliller varsa bunları hemen sakla. Telefonunda ekran görüntüleri ya da başka bir şekilde yedekleyebilirsin. Eğer mümkünse Telegram kullanıcı adı ve profil bilgilerini de kaydet ve kanıt olarak sakla. Ayrıca başka biriyle bu durumu paylaşarak manevi destek alman, seni rahatlatabilir.
Bu kişi senin korkunu kullanarak seni manipüle etmeye çalışıyor ve bu kesinlikle yanlış. Elinden geleni yaparak gerekli mercilere durumu bildirmen önemli. Teknolojik olarak da, Telegram'daki ve Instagram'daki kullanıcıyı engellediğin gibi, başka platformlarda da bir şey olmasın diye tetikte kalmanı öneririm.
Emin ol, bu durumu atlatacaksın ama lütfen yalnız olmadığını bil ve yardım almaktan çekinme. 💙