Çok acil ifşam çıktı yardım edin lütfen?

Arkadaşlar dün bir kızla tanıştım bir tanışma uygulamasından kız sonrasında benden telegram adresimi istedi verdim ve ismimi telegrama kaydet dedi bilenleriniz vardır illa ki telegram da bir kişiyi kişilere eklediğiniz zaman değiştirmediğiniz sürece numaranız görünür bu kiz da numaramí ss almış benden Instagramı mi da aldı konuşma biraz sürünce kız benden müstehcen içerikli görüntümü istedi başlarda kabul etmedim sonrasında ise o da bana aynı tarzda görsel atacağını söyledi bu fikir bana cazip geldi ve kabul edip attım biraz daha konuşunca aynı anda hem yüzümün göründüğü hem de cinsel organımın göründüğü video istedi aynı şekilde başlarda kabul etmedim ama bir aptallık edip bunu da kabul ettim sonrasında kız numaramí ve fotoğraflarımí kullanarak ifşa görseli oluşturmuş ve bana bir hesap attı Instagram hesabı yabancı hesap hem takipçileri hem takip ettikleri yabancı bunlara atacağını söyledi ve bir tane tanıdığım fakat başka yerde oturan kıza attı görebildiğim kadarıyla 1 tane kıza attı çok umurumda olmadı fakat korkum şu ya eğer çoğu takip ettiğim kişiye attıysa Instagramdan engelledim dolayısıyla takip ettiğim kişileri göremez fakat korkum şu ki kimlere ve kaç kişiye bu görseli attığı eğer az önce bahsi geçen yabancı kişilere attıysa çok sorun olmaz yayılmasından korkuyorum cimer'e şikayet ettim başka yapabileceğim bir şey var mı telegram sohbetinden bir şey yok mesaj olarak sadece beni tehdit ettiği kısmın ekran görüntüsü var telegram kullanıcı adını biliyorum Instagram kullanıcı adını biliyorum ve bana bir fotoğraf attı internette tarattım fotoğrafı ama sonuç yok dolayısıyla gerçek olma olasılığı var ve de bu kız yabancı

Dinlediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok zor bir durumdayím lütfen bir akıl verin polise gitsem 18 yaşından küçüğüm dolayısıyla aileme haber verilir ve bu istediğim bir şey değil çünkü ailem anlayış göstermez

Çok acil ifşam çıktı yardım edin lütfen?