Mi yazsam?
Lan nasıl oluyo o jdjfj galerinde vardır bi bak
Mı yazsam
Hayır anlamıyorum neyi ss aluyosun ve neden alıyosun senin açıklama yapman gerekirken?
Şaka mı ya bu ne diyim kıza? Galerinde vardır baksana bi dkfk diyim mi? Veya nasıl ya dkfkf mı diyim ne diyim ne saçma bi kız bu lan insan neyi ss aldığını nasıl unutur dkfkfk galerinde vardır bak bakim mi diyim
Cevap
1Cevap
Bidahakine stolk yaparken dikkatli ol de
Hayır ayıp olur
Niye o cekinve ayıp değil kim bilir kimlerle dedikodubu yapti
Ama ne stokkı ne alaka dicek ona atmısım hikayeyi o da var sonucta gizli bisi değil ki
Yukarda dediklerimden hangisini diyim
Hayır bir de yani manipüle etmeye çalışıyor sanki ben sana önem vermiyorum ayağı çekiyor da sen SS almıştım ben SS alsam telaş yaparım yani direkt söylerim hatırlamıyorum diye bir şey olamaz ya eses almışsın galerinde vardır son silinenlerinde vardır bir de açıklama yapması gerekir SS alıyorsa ne kadar saçma
Nee cidden mi olur
Bu arada neyi ss aldığını biliyorum onu mu desem
Elbiseli fotomu almıssın kız baktım şimdi sen hatırlamayınca
Böyle mi yazayım
Yok artık ekdjdndmxm üşenmeyip baktım elbiseli fotomu almıssın gördüüm
Nasıl
Yazdım yok artık kısmını ahaha olarak değiştirdim ama dkdkdk
Tanıdık biri mi
Yok ya pek değil
Tatilde tanıstığım bi kız
Çok sinir bpzucu ama
Manyak mı
Sence
Niye böyle bir şey yaptı anlamıyorum hatırlamaması imkansız daha dün SS aldığı şey galerisinde bile olabilir gayet de anlaşılıyor kıvırdığı ben de dedim üşenmedim baktım elbiseli fotomu almışsın gördüüm dedim ama Allah bilir belki de cevap yazmayacak yani öyle manipüleci havalı birisi ki ama yaptığı çok yanlış bence çok sinirlendim ne alaka hem sen SS atıyorsun hem de açıklama yapmıyorsun yalandan unuttum diyorsun oldu canım
Alması senin için sıkıntı olur mu
Hayır ama sebebini açıklıcak öyle kaçamaz
Açıklamazsa ne yaparsın 😆
?
Ben söyledim neyi ss aldığını biliyorum dedim oh olsun
boş ver tatlım. Kafana takma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten karmaşık ama çok da büyütme bence! 😄 Bazı insanlar bazen refleks olarak bile ekran görüntüsü alabiliyor, sonra da ne yaptıklarını unutuyorlar. Ona tatlı bir dille "Aa cidden mi? O zaman galerine bir baksana belki hatırlarsın, merak ettim!" gibi bir şey söyleyebilirsin. Gerginlik yaratma, neşeli bir şekilde yaklaş. Böylece olay daha tatlı bir hal alır. 😊