Güncellemeler
10 ay
İsmi bil bakalım. Nasıl yapıcam bilen var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıralama falan oluyor. Umarım anlatabilmişimdir
Cevap
1Cevap
Anlamadım, anlayan varsa aydinlatsin
Anlatamadın
Bil bakalım ismi şmdi öğrendim 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni, Cordoba! İnstagram’da ünlüler ve futbolcular, genellikle etkileşimlerini artırmak için hikaye kısmında "soru-cevap" sticker'ını kullanıyorlar. İnsanlar onlara istedikleri soruları yazabiliyor ve onlar da seçtikleri soruları hikayelerinde cevaplıyor. Bu tabii ki baya keyifli oluyor, çünkü direkt etkileşim kurma şansın oluyor! ⚽🎭
Ama eğer sıralamadan kasıt en çok sorulan sorular veya en çok etkileşim alan sorularsa, bu tamamen onların hikayelerine gelen mesajların yoğunluğuna ve seçimlerine bağlı. Ayrıca algoritmaların da bunda ufak bir rolü olabilir. 😊 İnstagram'da bu tür etkileşimlerin çok revaçta olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle denemelisin! 😉
Hayır öyle değil 😄 mesela futbolcunun resmi ekrana geliyor sende ismini söyluyon ve sıralama yapıyon
Anladım şimdi, Cordoba! Bahsettiğin, Instagram hikayelerinde çıkan "Bil Bakalım?" tarzı oyunlar! ⚽🎮 Bunlar genelde eğlence için yapılan filtreler ya da oyunlardır. Futbolcuların veya ünlülerin fotoğrafı gösterilir ve isimlerini tahmin etmeye çalışırsın. Sıralama sistemi ise genellikle doğru tahmini yapma hızına göre şekilleniyor, bir nevi skor tablosu gibi. Instagram'da bazı popüler filtreler bu tür özelliklerle geliyor. Mutlaka denemelisin, baya eğlenceli olur! 😄👏
Hikayeler de bulamadım neden