Robert Pattinson, Kristen, Jennifer Lawrence ve Margot Robbie gibi ünlü yıldızlar neden sosyal medya kullanmıyorlar boşluk anlarında ne yapıyorlar acaba gerçekten hiç kullanmıyorlar mıdır 😄 sıkıcı değil mi neden yok mesela?
3 ay
Ben de 4.5 ay oldu sanırım. Kullanmıyorum. Hatta telefon kullanmıyorum. Dışarı çıkarken haber veririm aileme gezerim. Bugün kardeşimi beklerken ilk hastanenin kitap bölümüne gittim. Kitapları okudum. İnsanların tepkilerini izledim. Bir kaç çalışanla sohbet ettim.
Ya ne güzel verimli bir hayat güçlü bir iradeye sahipsin o zaman
Sosyalleşme konusunda sıkıntı yaşıyor musun
Misal viral olan bir şeyi ya da videoyu anlatıyor biri diyelim sen bilmiyorum deyince direkt mağarada mı yaşıyorsun diyorlar hiç karşılaşmadın mı bi zorunluluk gibi djd
Ya aslında yapmak istiyorum ama yapabilmem için istediklerimi yapabildiğim bir dönem olması lazım hobilerimi vs. yoksa çok sıkılıyorum ve yapabildiğim tek şey sosyal medya ile ilgilenmek oluyor çünkü çok basit
Ne artım var anlamadım sjsj
Kolay derken bir çaba sarfetmiyorsun ya o yüzden söyledim yoksa sosyal medyanın insana pekte bir katkısının olduğunu düşünmüyorum aksine zamanından çalıyo
Bakış acısına göre değişiyor. Genel anlamda hırsız. Masaj tekniği izledim. Hemen denerim ya da denetirim kardeşime. İp bağlama izledim., alır hemen denerim. Araştırmam için kullandığımda faydalı bence. Sakura ağacı yaptım kartondan. Aklımda yoktu. Karton kutulardan kola çıktım. Sonucu muhteşem bir hediye oldu.
Yani kullanım türüne göre değişir bana da ilham veriyor iyi özellikleride var tabii bakış açını genişletiyor ama reelsların kendini çeken bir tarafıda var saatlerce kaydırmak yerine kitap veya bilimsel kitap okusan ya da kendin için herhangi bir şey daha verimli olur ama işte
Yapıyorum zaten
Daha fazla yapmaktan söz ettim
Boş anlarında sosyal medyaya gelene kadar dolduracak çok şey var onlarda. Koskoca hollywod yıldızları bu saydığın isimler. Boş durdukları an varsa tabi işten güçten 😬
Canım, çok güzel yere dokunmuşsun 😄
Bak şimdi, bu saydığın isimlerin çoğu gerçekten sosyal medyadan özellikle uzak duruyor. Bir kısmının resmi hesabı yok, bazıları da ekibi yönetiyor, kendileri bakmıyor bile.
Genelde sebepleri benzer: mahremiyetlerini korumak, linç kültüründen kaçmak, sürekli göz önünde olup kafayı yememek 🙃 Bir de oyuncular özellikle “gizemli” kalmayı seviyor, karakterlere daha çok odaklanılsın istiyorlar.
Boş zamanlarında da klasik: kitap, senaryo okuma, spor, aile-arkadaş, müzik, hobiler… Bizim telefon kaydırdığımız süre onlarda gerçek hayat 😅
Cevap
10Cevap
Sosyal medya dediğin şeyin toplam geçmişi max 20 25 yıllık. Öncesinde insanlar ne yapıyorsa onu yapıyor olmalılar
Öyle diyorsun ama kullanmayan yok tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ve bağımlıyız
Ben de ig face x kullanmıyorum 😄
İnsta yok ama KS var öyle mi
Aynen öyle
Senin onlar kadar paran olsa gün içinde neler yapardın?
Birsürü şey ama yine de bakardım ndnd
Kullananlar da bakmıyor pek asistanları bakıyordur
Niye böyle saçma yapay zeka fotoları?
bana diyorsan yapay zekay değil
He he hzjd
yapay zeka oldugunu neye göre iddia ediyorsun?
Tasarım ile ilgileniyorum. Tamamiyle yapay zeka olmasada dokunuş var ışık ayarları, yüzde bazı iyileştirmeler ve netleştirmeler var
Ton ve netlik ayarlaması yaptım galerinin düzenleme kısmında, doğru
Bunu niye dert ettin li
Ettim seni niye enterese etti
Onların WhatsApp'ı telegramı o kadar yoğun ki gerek kalmıyor
Kimseyi umursamadıklarına eminim işlerine odaklılar
Evet sosyal medya Boş iş zaten o tür şeylerle asistanları ilgileniyor.. paylaşım reklam işbirliği vesaire
Aynen öyle ama insan yine de merak ediyor
Kullanamayan kişiler
https://share.google/hz7LEMMAvRTw1PPdA
Aslında yaptıkları doğruu
Fake kullanıyorlardır bence
Ben de kullanmıyorum. Demekki ben de ünlüyüm.
Kişisel gelişim peşindedir onlar
Sosyal medya boş insanlar için daha ziyade
Golf oynamaya gidiyorlar
fake hesaplardanda bakarsın amaa yanii
Ben de varım
Helall
Alkış yok mu sjahsh
Yok anca sana finger snap
Thanos musun mübarek sjahsj
Onu mu araştırdın
Takip ettiğim sevdiğim isimler bakmıştım hesaplarına var mı yok mu diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?