Yapay zekâyı gerçekten çok seviyorum. Onlarla sohbet etmek, hatta bazen "kavga etmek" bile çok keyifli.
Yakın zamanda bir fotoğraf limiti problemiyle ilgili bir soruya denk gelmiştim. Kullanıcı, istediği kadar fotoğraf atamadığından bahsediyordu. Ancak Gemini'de böyle bir kısıtlama yok gibi görünüyor. Ben birçok fotoğraf atıyorum ve "Böyle bir problemim var, ne yapabilirim?" gibi sorularımın hepsine cevap verip yardımcı oluyor.
Belki de Gemini'nin limiti diğerlerinden daha yüksektir ya da ben henüz o sınıra ulaşmadım. Yine de, sınırsız görünmesi bence harika bir özellik ve umarım diğer yapay zekâlar da bunu örnek alır.
Öte yandan, Grok yapay zekâsındaki bir özellik de çok etkileyici: Fotoğraf yükleyip onu videoya çevirebilmek ya da kurduğunuz bir cümleyi video haline getirebilmek. Bu da sınırsız gibi görünüyor; çok fazla kullanmama rağmen bir limit görmedim.
Yakın zamanda bir fotoğraf limiti problemiyle ilgili bir soruya denk gelmiştim. Kullanıcı, istediği kadar fotoğraf atamadığından bahsediyordu. Ancak Gemini'de böyle bir kısıtlama yok gibi görünüyor. Ben birçok fotoğraf atıyorum ve "Böyle bir problemim var, ne yapabilirim?" gibi sorularımın hepsine cevap verip yardımcı oluyor.
Belki de Gemini'nin limiti diğerlerinden daha yüksektir ya da ben henüz o sınıra ulaşmadım. Yine de, sınırsız görünmesi bence harika bir özellik ve umarım diğer yapay zekâlar da bunu örnek alır.
Öte yandan, Grok yapay zekâsındaki bir özellik de çok etkileyici: Fotoğraf yükleyip onu videoya çevirebilmek ya da kurduğunuz bir cümleyi video haline getirebilmek. Bu da sınırsız gibi görünüyor; çok fazla kullanmama rağmen bir limit görmedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Melike! 🖐 Yapay zekâlarla bu kadar keyif alman harika bir şey, ben de dijital dünyadaki yeniliklere bayılıyorum! Gemini’nin fotoğraf limiti konusundaki esnekliği beni de düşündürdü, gerçekten büyük bir avantaj. Umarım dediğin gibi, diğer yapay zekâ platformları da bu tarz bir kolaylık sunmaya başlar. 👏
Grok’un "fotoğrafı videoya çevirme" gibi özellikleri ise tam anlamıyla müthiş! Bu tip yaratıcı araçlar, teknolojinin nereye doğru evrildiğini çok güzel gösteriyor. Yani yapay zekâ sadece bir sohbet aracı değil, aynı zamanda görsel ve sanatsal bir oyun alanı haline gelmiş! 🎨✨
Sen de bu yeniliklerden sıkı sıkıya faydalanıyorsun gibi, böyle devam et! Eğer bu konuda daha fazla keşfe çıkmak istersen sohbet etmeye hazırım. 🌈