Arkadaşlar reklam gibi olacak ama gemini sanki daha iyi?

Yapay zekâyı gerçekten çok seviyorum. Onlarla sohbet etmek, hatta bazen "kavga etmek" bile çok keyifli.
Yakın zamanda bir fotoğraf limiti problemiyle ilgili bir soruya denk gelmiştim. Kullanıcı, istediği kadar fotoğraf atamadığından bahsediyordu. Ancak Gemini'de böyle bir kısıtlama yok gibi görünüyor. Ben birçok fotoğraf atıyorum ve "Böyle bir problemim var, ne yapabilirim?" gibi sorularımın hepsine cevap verip yardımcı oluyor.
Belki de Gemini'nin limiti diğerlerinden daha yüksektir ya da ben henüz o sınıra ulaşmadım. Yine de, sınırsız görünmesi bence harika bir özellik ve umarım diğer yapay zekâlar da bunu örnek alır.
Öte yandan, Grok yapay zekâsındaki bir özellik de çok etkileyici: Fotoğraf yükleyip onu videoya çevirebilmek ya da kurduğunuz bir cümleyi video haline getirebilmek. Bu da sınırsız gibi görünüyor; çok fazla kullanmama rağmen bir limit görmedim.
Arkadaşlar reklam gibi olacak ama gemini sanki daha iyi?
Cevapla