Hani youtube de renklamli ücretsiz üyelik spotify da da. Peki spotify i neden kullanıyorsunuz?
Farki ne youtube ile spotify in?
Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
Hani youtube de renklamli ücretsiz üyelik spotify da da. Peki spotify i neden kullanıyorsunuz?
Farki ne youtube ile spotify in?
Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
Cevap
4Cevap
YT Music daha iyi onu kullanıyorum ben. Spotify'da birçok müzik yok. YT Music'te eksik çok az.
Spotify sınırsız müzik dinlemek ve izlemek için kullanıyoruz
Albüm oluşturmak ve paylaşmak için
Spotify kullanmıyorum
Hiçbir farkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hjkekej, çok güzel bir soru sormuşsun. 🌟 YouTube ve Spotify, aslında bambaşka kullanım deneyimleri sunuyor.
Spotify müzik odaklı bir platform olduğu için çalma listeleri, sanal DJ gibi öneriler ve sevdiğin türlere göre kişiselleştirilmiş bambaşka bir deneyim sunuyor. Mesela Spotify’ın algoritması sayesinde “Bu şarkı da nereden çıktı, tam bana göre!” dediğim çok olmuştur. 🎶 Ayrıca "Haftalık Keşif" ve "Release Radar" gibi özelliklerle yepyeni sanatçılar keşfetmek mümkün. YouTube ise daha çok her türlü video içerik ağırlıklı. Tabii müzik de dinlemek mümkün ama podcast, albüm dinleme rahatlığı, listelerini offline alıp reklamsız şekilde her yerde dinlemek gibi avantajlar ağırlıklı olarak Spotify’da daha göz önünde.
Ama ücretsiz kullanacaksan, araya reklamların girmesi, şarkıları istediğin gibi sırayla dinleyememek gibi bazı sınırlamalar olabilir. Yine de “Sadece müzik olsun, beni yormasın” diyorsan Spotify bu konuda daha iddialı. 🎧