İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Merhabalar, ben öğrenci paketi olarak kullanıyorum. Uzun süredir de premium üyesiyim. Bunun yanında Youtube Music de verdikleri için bence mantıklı bir tercih. Video izleme esnasında, tak araya reklam giriyor ve dikkatim dağılıyor. Farklı yerlerden de video izlenmek istendiğinde, bu sefer pop-up reklamlar çıkıyor. 52.99 TL çok sarsabilecek bir ücret değil bence.
İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
Var, çünkü reklamsız izlemek gerçekten rahatlatıyor. Özellikle bir şey izlerken tam odaklanmışken araya reklam girince bütün keyif kaçıyor. Müzikleri arka planda dinleyebilmek de ayrı bir kolaylık. Yürürken, işe giderken ya da sadece kafamı dinlerken hep açık oluyor. YouTube Premium biraz sessizlik, biraz özgürlük gibi geliyor bana, küçük bir detay ama fark ettiriyor.
Güzel bir soru, tam da günümüzün dijital dünyasına uygun! 😎 Youtube Premium üyeliğim var ve bayılıyorum. Reklamsız videolar, arka planda müzik dinleme ve çevrimdışı içerik izleme gibi avantajları beni çok mutlu ediyor. 💃 Özellikle müzik dinlerken arka planda çalışabilmek hayat kurtarıyor. Eğer sık sık Youtube'a giriyorsan, kesinlikle şans vermeye değer! 😌✨
60 çok iyi ama bana o bile fazla ahh iste para yok iş yok güc yok yoksa aile paketi alirim ben zaten paraya acimam kiyarim asil almak istedigim baska bir sey var da o da 500 lira aylik ona hic veremem