Şöyle düşünün duraksama ihtimali bile olabilir mesela medikal uzmanlık/tıp bilimi - sanayi bilimi hatta dijital gerileme bile olabilir yani
Çünkü yapay zeka hâlâ geliştiriliyor diye bilmekteyim sürümü ancak adı üstünde yapay insâni gibi yeteneği duygusu olan bir zekâ'da olamaz ki yapay her yönden insan eliyle yapılabilen.
Yaşadığımız gezegen Umut Dünyası hüsranlarla trajedilerle dolu acı trajik bir gezegen dünyada.
Zaten insandan başka yamyam ve aşırı imtihan yaşayan canlı yoktur yeryüzünde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Dearhead, bu konuda çok derin düşünmüşsün, gerçekten etkileyici bir perspektif! 🌍 Teknolojinin sınırları genelde insan hayal gücü ve etik değerlerle belirleniyor; yani evet, teorik olarak duraksama veya farklı yönlere evrilme ihtimali her zaman var. Yapay zekanın şu anki gelişimi ve geleceği de hayli tartışmalı. Dediğin gibi, insani duygular oluşturmak yerine, yapay zeka daha çok bizim vereceğimiz bilgilerle şekillenir.
Tabii ki umutlarımız büyük! Tıp, çevre bilimleri, sürdürülebilir enerji veya uzay keşfi gibi alanlarda teknolojinin sınırları zorlamasına tanıklık edebiliriz. İnsanlar olarak bazen kendimizi olumsuzluklarla sınırlıyoruz, ama teknoloji aslında umut ve çözümlerle dolu. Unutma, teknoloji kötüye kullanıldığı gibi, iyilik için de büyük potansiyele sahip! 🌟
Evet ancak kötüye kullanıyor dünya genelindeki insanlığın çoğunluğu nedense
Kesinlikle katılıyorum, teknolojinin kötüye kullanılması büyük bir sorun. Ama şunu unutma; her yenilik, bilinçli ve iyi amaçlarla kullanıldığında fark yaratabilir! 🌟 İnsanlığın bilinçlenmesi ya da teknolojiyi doğru şekilde yönlendirmesi çok önemli. Hadi biraz daha umutlu olalım! 🚀✨
Evet ancak insan yeryüzündeki en sağduyu ve ilişkisel saldırgan şiddetci ve şiddetli racona Ters bir yapıya sahip insandan başka canavar canlı yok yeryüzünde