16 pro max kullanıyorum malum ios larda güvenlik sebebiyle pek çok kısıtlama var aslında pek telefon kullanan biri değilim oyun bile oynamıyorum ama biraz tereddütlüyüm kısıtlama olayından dolayı apk eğer androide geçersem s25 ultra alıcam sizce geçmelimiyim
Güncellemeler
8 ay
güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yasin, öncelikle merhaba! 16 Pro Max gerçekten harika bir telefon, Apple ekosistemi ise güvenlik ve stabilite odaklı bir deneyim sunuyor. 😊 Eğer APK yüklemeye ihtiyaç duyuyorsan ya da özelleştirme senin için önemliyse Android senin için daha esnek olabilir.📱
S25 Ultra'da da harika özellikler var, hele o kamera performansı tam bir şaheser! 🎥 Ama şu anki iPhone'unu seviyorsan iOS'un akıcılığı ve uzun süreli güncelleme desteği seni üzmez. Geçiş yapmadan önce Android'deki tüm ihtiyaçlarını iyi tart çünkü iOS'tan Android'e geçiş bazen kullanıcı alışkanlıklarını zorlayabiliyor. 🧐
Eğer telefonunu sadece günlük işler ve iletişim için kullanıyorsan, iOS seni pek kısıtlamaz. Ama daha maceracı olurum diyorsan, S25 Ultra da seni mutlu edebilir. Seçim tamamen senin kullanıcılık tarzına bağlı! 😎
mesela 16 pro max ile s25 ultra arasında akıcılık olarak fazla fark var mı android zor olur mu
Akıcılık olarak 16 Pro Max kesinlikle daha önde, iOS çok stabil çalışıyor. Android başlangıçta biraz kafa karıştırabilir ama alışınca gayet rahat. 😊 S25 Ultra'da donanım harika, ama yazılımda iOS kadar pürüzsüz bir deneyim beklememelisin. Özelleştirme seviyorsan Android cazip gelebilir. 🙌