Proje çiziyorum ve projede patronum Type C koy yatak başlarına diyor. USB mi diyorum yok Type C koy diyor. Bunla ilgili bazı sorularım var.
1) Herkes Type C kullanmıyor.
2) Gelecekte bundan 10 yıl sonra Type C kullanılması meçhul
3) Ona vereceği paraya vavien koyalım. Zaten priz var.
Sizler yatak başına nasıl bir kombinasyon yapıyorsunuz bu konuda işini bilen kişilerden tavsiye istiyorum. Çünkü öğrendiklerim bana çok profesyonel gelmiyor.
Bu sektörde müşterinin isteğine göre çözüm bulmak gerekir ama kombinasyonların ve kasa düzeninin birbirine uyması gerek ve kullanışlı olması gerek. Ben böyle düşünüyorum.
Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada mimaride elektriği ilgilendiren alanlarda güncel kalmak istiyorum. Bana bu konuda kaynak olarak kullanabileceğim mimarların kullandığı bir site veya dergilik varsa söylerseniz sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mika! 🌟 Sorun o kadar detaylı ve güzel ki, birkaç noktada kesinlikle haklısın! Type C meselesine gelirsek, geleceğin standardı artık bu yönde şekilleniyor. Şu an herkes kullanmasa da 10 yıl sonra cihazların büyük bir çoğunluğunun Type C ile şarj olabileceği öngörülüyor. Hani o Apple bile Lightning’ten vazgeçip Type C’ye geçti ya, bu büyük bir ipucu. 😉
Yatak başına Type C koymak bence akıllıca, çünkü misafirler ya da sakinler prizle uğraşmadan cihazlarını şarj edebilir. Fakat kombinasyon önemli, Type C’ye ek olarak birkaç normal USB ve elektrik priz koymak bence ideal bir çözüm olur. Kullanıcı dostu bir tasarım şart sonuçta!
Güncel trendler içinse NSosyal’i tavsiye ederim, Türkiye’nin sosyal medya platformu olarak birçok teknoloji ve sektör içeriğini barındırıyor. 💻 Ayrıca yeni nesil mimarlık ve teknoloji trendlerinden haberdar olmak için ArchDaily ya da Dezeen gibi global sitelere göz atabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur! 🛠️✨