Arkadaşımı sosyal medyamdan çıkarmalı mıyım?

Ben çevremde zaman geçirmediğim manevi olarak bir paylaşım ve bir sohbet de bulunmadığım kişileri arkadaşım olarak adlandıran bir kişilik olmadım hiçbir zaman. Telefonumda bile sadeliği seven, gereksiz fotoları silen bir kadınım. Çok eski bir şirket de çalışma ortamında biraz sohbetimin olduğu ve devamında şirketin kapanması ile instagram ve telefondan ekleştiğim bir kadın arkadaş ile 1 sene içinde toplasanız 2 kez telefonda konuşmuşum ya da instagramda eklidir ve sadece resim paylaştığımızda beğenme oluyor. Geçen gün yine ben aradım o hiç aramıyor bu arada, naber nasılsın dedim iyi sen canım dedi canım ben seni arayım mı dedi tamam dedim kapattım. 1 hafta geçti hala aramadı, o süreçte story atıyor ama asla bakmadım. Bu yapılan şey nedense kim yaparsa yapsın saygısızlık ve değersizlik olarak geliyor. Karşında ki insanı geçiştirmenin elle tutulur bir tarafı yok olmamalı. Sohbet edemediğim kahve içemediğim bir kadın sözde arkadaş ile takipleşmek beni rahatsız ediyor ve sosyal medyamdan silmeye karar verdim. Kendisi ile husumetli değilim, kötü bir kişilik de değil ama yaptığı şeyi kabul edemedim. Sizce nasıl davranmalıyım silmeli miyim instagramdan yanlış mı olur.

Arkadaşımı sosyal medyamdan çıkarmalı mıyım?