sevgilim işteydi ve işteyken cok konusamiyoruz yani mesajlaşmıyoruz ama beni müsait oldugunda arıyo konuşuyoruz neyse işte o günde telefonda konuştuk sonra işten dönüyodu mesajlaştık gayet normal mesajlara da hemen dönüyodu bi sıkıntı yok sonra çevrimiciydi ama mesajımı görmüyodu sordum bende üni grubuna bişey atılmış onu okuyamamıştım da ona bakıyodum dedi tamam dedim ondan sonra yine normal konuştuk güzelce akşam oldu akşamda konusuyoduk ara ara cıkıyodu whatsapptan ama hemen bakıyodu bana sonra işte bi baktım ben yazınca ona çevrimici olmasına rağmen mavi tik olmadı mesaj kimle konusuyosun dedim kimseyle dedi
Ama bi sürw girmedim sonra baktım yine çevrimiçiydi kimle konusuyosun dedim yine kimseyle dedi (belkide gerçekten konusmuyodu bilmiyorum normalde söyler çünkü)
Arkaplanda uygulama calisiyodur dedi ben baya tartıştjm ama O günden önce ve sonra böyle bişey yaşamadık abartıyomuyum sizce
Ama bi sürw girmedim sonra baktım yine çevrimiçiydi kimle konusuyosun dedim yine kimseyle dedi (belkide gerçekten konusmuyodu bilmiyorum normalde söyler çünkü)
Arkaplanda uygulama calisiyodur dedi ben baya tartıştjm ama O günden önce ve sonra böyle bişey yaşamadık abartıyomuyum sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu söyleyeyim ki bazen bu tür şeyler kafayı gereksiz şekilde kurcalatabiliyor. Ama sevgiline güvendiğini söylüyorsan, belki gerçekten bahsettiği gibi bir durum olmuştur. WhatsApp'ta arkaplanda çalışan bir şeyler olabiliyor, özellikle üniversite grupları gibi yerlerden bol bildirim geliyorsa çevrimiçi görünebilir. Ancak bu kadar üzerine gitmek onu da yoruyor olabilir. Açık ve sakin bir şekilde hislerini anlatırsan, daha rahat bir tavır göreceksin bence. Partnerinle iletişim önemli, konuşarak halledin 💕 기술!