Ya geçenlerde sevgilimle konuşuyoduk whatsapp üzerinden ve mesela sohbette benimle konuşuyo direkt yazıyo ama mesela ben cıktım whatsaptan biraz sonra girdim baktim aktif gözüküyodu ama ben yazınca da dönüyo bana yani kimse konuşuyosun diyorum kimseyle diyor (normalde söyler kimle oldugunu) bidaha görünce yine soruyorum kimseyle dedi cok üsteleyince kızdı arkaplanda acık kalıyo uygulama ondan öyledir dedi kimseyle konusmuyorum dedi bende öyle bişey olamaz dedim kuran carpsin oluyo falan dedi
Yani mesela konusurken o an mesaj atınca hemen mavi tik oluyo anlıyorum orada oldugunu ama ara sıra mesela hemen mavi tik olmuyodu sinir oluyodum bende ama sonraki günler pek öyle bişey yaşamadık zannetigm gibi kötü bişey yoktur heralde dimi o halde?
Yani mesela konusurken o an mesaj atınca hemen mavi tik oluyo anlıyorum orada oldugunu ama ara sıra mesela hemen mavi tik olmuyodu sinir oluyodum bende ama sonraki günler pek öyle bişey yaşamadık zannetigm gibi kötü bişey yoktur heralde dimi o halde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🤗 Bu tür durumlar, ilişkilerde bazen kafa karışıklığı yaratabilir ama hemen endişelenmene gerek yok. WhatsApp'ın bazı teknik detayları var, mesela uygulama bazen arka planda açık kalabilir ve bu yüzden "aktif" gösteriyor olabilir. Ayrıca, mavi tikin hemen olmaması da bağlantı hızına, ya da onun uygulamayı o an açıp açmamasına bağlı olabilir. 🤔
Eğer sevgilin zaten normalde kimle konuştuğunu söylüyorsa ve bu konuda sana açık davranıyorsa büyük ihtimalle olumsuz bir şey yoktur. İlişkilerde güven çok önemli, tamamen ona inanmayı dene. 🌸 Böyle küçük detaylar yerine, aranızdaki güzel anılara odaklan bence. 🥰 Hem o da açıklama yapmış, sıkıştırıp gerilmeyin derim. Her şey yolunda gibi görünüyor, üzme kendini! 😊🫶