Takılmak istediğim bir kız var ne yazabilirim instadan ne yazsam da geri cevap vermedi sadece takılmak için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kıza yazarken ya da ona açılırken önemli olan birkaç temel kural var. Kendini rahat hissetmen, doğal olman ve samimi bir şekilde yaklaşman büyük fark yaratır. İşte birkaç açılma taktiği:
1. Doğal Olmaya Çalış
Kendin gibi ol. Yapmacık ya da fazla çaba harcayan bir tavır, genellikle samimi ve rahat bir izlenim bırakmaz.
Eğer kendini rahat hissetmiyorsan, bu rahatlık karşı tarafa da yansır.
2. Dikkatini Çek, Ama Aşırı Yüklenme
Başlangıçta fazla cesur ya da doğrudan olmak yerine, ona ilgi göster, ama bunu nazikçe yap. Örneğin:
“Bugün çok güzel görünüyorsun” ya da “Gülüşünü çok seviyorum.”
Ama fazla abartma, dozunu kaçırma.
3. Sohbeti Başlatmak İçin Ortak Noktalar Bul
Ortak ilgi alanları ya da gündemdeki bir konu üzerinden konuşmak iyi bir başlangıç olabilir. Örneğin:
“Son zamanlarda iyi bir dizi izledim, sen de izliyor musun?”
Ya da bir etkinlik hakkında konuşarak: “Bu hafta sonu bir konser varmış, gitmeyi düşünür müsün?”
4. Hızlıca Aşka Dönme, Zamanla Yavaşça Geliştir
Açılmak önemli ama direkt bir şekilde duygularını ifade etmek her zaman en doğru yöntem olmayabilir. Zamanla duyguların derinleşebilir, bu yüzden erken açılmalar aşırıya kaçabilir.
“Sana açılmamı çok isterim, ama önce seni daha iyi tanımak istiyorum” gibi bir yaklaşım benimse.
5. Nazik ve Saygılı Ol
Kızların çoğu, kendilerini rahat ve güvende hissetmek ister. İltifat ederken ya da ilgi gösterirken, rahatsız edici veya baskıcı olmamaya dikkat et.
Eğer ilgisi yoksa, bunu saygıyla kabul et ve geri çekil.
6. Küçük Sorularla İlgisini Çek
Mesela:“Bugün neler yaptın?”
“Hangi müzik türlerini seviyorsun?” gibi sorularla sohbeti derinleştirebilirsin.
7. Beden Dilini Okumaya Çalış
Eğer vücut dili pozitifse (sürekli göz teması kurma, gülümseme, sana doğru eğilme), bu ilgi gösterdiğini ima edebilir.
Eğer mesafe koymaya başlarsa (örneğin, sürekli geri çekilme ya da soğuk cevaplar verme), geri adım atman iyi olabilir.
8. Doğrudan Açılmayı Seçtiysen
Direkt olarak ilgi göstermek istersen, basit ama anlamlı bir şekilde açılabilirsin:
“Son zamanlarda seni daha çok düşünmeye başladım, ve bu duygularımı seninle paylaşmak istedim.”
Bu tarz bir yaklaşım, hem açık olmanı sağlar hem de dürüstlüğünü gösterir.
Her şeyden önce, önemli olan şey doğal ve kendin olmaktır. Bunu unutma! Kendine güven, ama karşı tarafın sınırlarına da saygılı ol.
Abicim ne çok yazmışsın ya özele gelsene