Arkadaşlar size bişey sormak istiyorumm ben mantık yürütemiyorum :( Erkek arkadaşım erkek kuzeniyle birlikte kalıyor, akşamları telefonla konuşurken kuzeni odaya girdiginde telefonu suratıma kapatıyor. ben buna bir mantık yürütemiyorum niye kuzenin gelince kapatıyorsun diyorum boşver yaa duymasın konuştugumuzu diyor. bu ne şimdi çok saçma değil mi benim yüzüme kapatacak kadar ne önemi var ki?
Cevabın nedir?
basit nedenler var .. mesela utangaç biridir yakın akrabalarının yanında böyle şeyler konuşmak istemeyebilir ki bende öyleyimdir ama asla telefon kapatmam, ailemin yanında dozajı ayarlamasını bilirim ... yada kuzeninin senden haberi yoktur ve bilmesini de istemeyebilir ... bence ortada utangaçlık yüksek ihtimal gibi dursada bir ib.nlik de söz konusu olabilir ... dikkatli ol derim ...
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm ne gibi bi ib.nlik olabilir peki :(
En İyi Cevaplar
+1 yılişte buna ben kıskanmak derim...
bende öyleydim,kimseler bilmesin bende kalsın.
kimselerin ağzına sakız olmasın,nazardan korumak için
esen yelden kıskanırım diyor...üstat.
bide bu pencereden bak derim...03 Yorumla
Soran+1 yılhmm hiç böyle düşünmemiştim bana çok mantıksız geldi sanki kuzeni telefonda benimi görcekki saçma değilmi yaa bana saygısızlık değilmi kuzenine odaya girme demesi gerekirken benim yüzüme telefonu kapatmayı seçiyor.
- +1 yıl
ya benimki beni apartman görevlisinden mi kıskanıyo da kapatıyo?... merak ettim sorayım dedim..:))
- +1 yıl
bilmem ben zamanında ailemden,arkadaşlarımdan gizliyordum...
mecnun'a sormuşlar, sen mi daha çok seviyorsun leyla mı?
ben demiş mecnun dağlara taşlara hayvanlara anlattım,çöllerde süründüm..
leyla ya sormuşlar;ben demiş leyla ben o içimde büyüttüm sevdim demiş...
ben leyladan yanayım sen?
bende mantık yürütemedim çünkü bu işte mantık yok.kuzeniyle kaldığına eminmisin? ne olursa olsun insanın sevgilisini saklaması hiç hoş değil ben kabullenemezdim.eski sevgilim annesinden saklardı beni ne kavgalar ettim.insan sevdiğini saklarmı yahu..
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum yaa düşünüorum yok yani mantıklı bişiy gelmio aklıma ondan tarafa olumlu bişey bulmaya çalışıorum ,erkek arkadaşlar kıskanıodur utanıodur die yorumlar yapmışlar saolsunlar ama olgun bi insan yani nie kıskansn utansn ki çok gereksiz saçma gibi zaten benim bi çok sorum hep soru işareti olarak kalıo kafamda bunuda sorcam bakalım
- +1 yıl
bunun kıskanmakla ne alakası var ki.ilişkisiyle ilgli ayrıntı anlatmasın ama bir sevglisi olduğunu ve bunun sen olduğunu söylemesinin neresi kıskanılır birşey? bana inandırıcı gelmiyor.öyleyse ileride evliliğini de mi gizli kapaklı yaşayacak aman kıskanırlar aman göz değer filan.olur mu hiç canım erkek koluna takıp göğsünü gere gere gezemiyorsa hiçbir anlamı yok o kola girmenin.ama sanırım sende olaya iyi yönünden bakmak istemişsin.en iyi cevaptan belli:) iyimserlik güzeldir ama dikkatli ol.
kuzen bekarsa aralarında bşey olabilr. fakat güveniyorum diyorsansada büyük ihtimal seni saklıyodur yada kuzeninin bildiği başka bir ilşkisi vardır senin dışında.
01 Yorumla
Soran+1 yılkuzeni erkek bide başka ilşkisi olmadıgı konusunda ailesinin üzerine yemin etti biz 1 aydır ayrıyızda şuan barışma aşamasında konuşuoruz yeniden...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
15Cevap
sizi niye bu kadar sakınma ve saklama gereği duyuyor anlamadım...
ayrıca telefonu yüze kapatmak hoş değil...
'''kapatmam gerekiyor''diyerek konuşmayı bitirse ne olacak ki...
valla bende anlamadım..antika birisi o...
aslında ben bu durumlardan hep art niyet ararımda neyse artık...04 Yorumla
Soran+1 yılkapatıom dedi hızlıca ve kapattı sap gibi kaldım ne biliyim bi deişik insan...
Soran+1 yılkızmam herkes öyle dio çok deişik bi insan türünün tek örnegi çok saçma huyları var...
mantık yürütememen doğal sonuçta bu alanda pek de başarılı olamayan bir grubun yani kadınlar klübünün üyesisin di mi ama?
duygularını dinlersen daha başarılı olursun.05 Yorumla
Soran+1 yılaslında hep duygularımla haraket ederim ama ne biliyim işte aklımda soru işareti kalıo nie kapatıo yüzüme erkek kuzeni sonuçta ne önemi varki yanında konuşsa sanki
Soran+1 yıleminim benimle odasına çekilip yatagına yatıp konuşuo bi saate yakındakonuşuoruz ara ara kuzeni bişiy dio odaya gelip o sırada suratıma kapatıo :S sorsammı bunu yüzüne
Soran+1 yılTAMAM ATARIM
Kuzeni seni bilmiyordur, onun da görüştüğü başka biri vardır. Öyle olmasa kendini ifşa etmek istemiyorsa bile, sıradan arkadaş gibi konuşabilir yüze kapatacak bir durum yok ki. Var bu işte bi iş.
03 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıorum 2 erkek evde kalıolar o odaya girince bi heycan çat kapatıo :SS hiç bi mantık yürütemedim vallaa çıldırcam..hadi annesi babası olsa utanıo dicemde çok saçma yanii
Soran+1 yılkimin görüştügü başka biiri
- +1 yıl
Kimin olacak senin sevgilinin tabiki yoksa insan niye gizlesin. Benim aklım da ancak bu kadar yürüyo işte :) en son aldatıldığımda bütün ailesi gelince kapatıyodu . Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. Sen gözün açık gez de ne olur ne olmaz. Bir işte mantık yoksa, mantık dışı birşeyler var demekki.
şimdi bunu sormadan anlayamazsın biz şimdi tahmin yuruturuzde ona sorsan neden oyle yapıyorsun diye daha dogru olur ..
04 Yorumla
Soran+1 yılsorcamda eminim tatmin edici bi cevap vermicek bana yine soru işaretiyle kalcam çok saçma zaten böle saçma bi davranışa mantıklı cevap veremiorum kıskanıo desem sesimi bile duymuo çocuk neyimi kıskancak.
Soran+1 yılyok kuzenini 3 sene önce gördüm bide bi kere telefonda konuşmştum bişey sormak için ...çok aptallar yaa şu yaptıgına bak :(
ya çok utangaç yada kuzenı bunu aılesıne soyler oda bunun öğrenilmesini istemiyor. bunlar ıyı ıhtımal kötü ihtimal seni aldatıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılailesi beni bilioki kocaman adamlar ailedenmi çekincek ne bilim bi mantıgı yok aldatıo olsa kuzeni gelince nie kapatsın ayyy ne bilim kafam karıştı :S
- +1 yıl
tamamda kuzenı ıle kalıyor dıyorsun 3 yıl once bırkez gordum dıyorsun. asıl garıp olan bu sız hıc bu adamın evıne gıtmıyormusunuz. benım kuzenım olacak kız arakadasım tanıyacak beraber daha cok vakıt gecırmelerını ısterım. olmadı senın arkadaslardan bır kısı ıle kuzenı tanıstırrım çıft olunur.
bu sıızn ozel ılıskınız ve sana hıc kımseye hıtap etmedıgı sekılde ozel dawranıyordur fakat yuzune kapatması hos degıl bu sebebten dolayı rahatsız edıcı olması normal bunu sen ogreteceksın artık))
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmalımıyım bilmiorum ne desem batıyo çocuga yaa ...
kuzeni erkek oldugun dan eminmisin :)) yada baska durumlarmi var bunu arastir.. hem kuzeni seni tanimiyormu... var bunun altinda birseyler ..
04 Yorumla
Soran+1 yıleminim ya erkek kuzeniyle kalıolar birlikte işe gidip geliolar falan :(
Soran+1 yılbana inanmıosan istersen evi ara o açsın falan dedi mesela bende gerek yok dedim.
+1 yılseninki yine kuzeninin yanında kapatıyomuş benim ki kapıya apartman görevlisi gelse bile pat diye kapatıyo...:))
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha Allahım yaa deli bunlar yalnız değilmişim demekki peki sordunmu neden böyle yapıosun die gerçi buda öleydi apartmanın önünde birileri varsa komşu falan o zamanda kapatırdı ...nie ama çok saçma değilmi yaaa
- +1 yıl
valla hiç sormak aklıma gelmedi ama hakikaten çok saçma bi durum...:))) neyse biz atlattık o durumları şimdi ailesinin yanında bile en azından bi erkekle görüşüyomuş gibi yapıp kapatmıyo...:)) yaa bu erkekler çok kaprisli her türlü nazlarını çekiyoruz bizi baş tacı yapmaları gerekiyo bence...:)))
Soran+1 yılbencedeee deli oluorum yaa kapatıo telefonu ben burda aptal gibi kendi halimde düşünüorum kendi kendimi yiyorum hadi kapattın bi açıklamalı msj at oda yokk,uyudu kaldı geri aramadıda saygısızlık yapıo bana .
- +1 yıl
tabiki de saygısızlık yapıyo...ben bi kere telefonda ağzıma geleni saydım dedim eğer yüzüme telefonu kapatırsan bi daha ki arayışında cevap vercek birini bulamazsın... bu onun aklını baya başına getirdi tavsiye ederim sen de dene yararı oluyo...:))
bence erkek arkadaşın evli olabilir :-)) kimlik kontrolü yap derim
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D 3 yıldır beraberiz ama
Soran+1 yılsaçmaladınmı :D
kapatması ayıp bence , odaa biri girdiğinde daha resmi konuşulabilir çekingen bir kişilik varsa. ama surata telefon kapatılmaz ayıptır yannlıştır:)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok çekince aslında 100 kere söledim nie suratıma kapatıon ilk okul çocuklarının babasından korktugu gibi die ama yine aynı yine aynı :(
bence mantık yürütme çünkü çok mantıksız bir durum, erkek arkadaşın normal biriyse senden bir şey saklıyor olabilir yani kuzeni bayan olabilir gibi, normal değilse zaten yapacak bir şey yok durumu açıklaması lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok kuzeni erkek biliorum ama neden bu çegingenlik anlamıorum kişiligi böledir diorm ama telefonu yüzüme kapattıktan sonra bi açıklama yapam msj da atmadı geri aramadıda bende aramadım...:(
kuzenı yerıne bır kızla kalıyor olmasın?ne alaka yanı kuzenının yanında telefonda sevıs demıyor kımse ona
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaa beni bile evine götürmedi 3 yıldır evini bile bilmiorum ben öyle şeylere karşıdır o hiç bi kızı evine götürmez sanmam ama işte soru işareti yüzüme kapattı ve hala aramadı 30 dakka oldu
yaptığı çok çocukça bişey...insan kuzeninden çekinir mi yahu :s
01 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıorum 2 erkek evde kalıolar o odaya girince bi heycan çat kapatıo :SS hiç bi mantık yürütemedim vallaa çıldırcam..hadi annesi babası olsa utanıo dicemde
+1 yılben erkek kuzenimden degil de mesela annemden ve kızkardeşimden utanırım nedense onlar varken yanımda biriyle rahat konuşamam mümkün değil. seninkinin durumu da benzer bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm haklısın olabilir keşke bana bunu açıkca sölese yada kapattıgı zaman ardından mesajla bildirse ne bilim saygısızlık gibi gelio bana mesela çok yorgundu kapatıcaktık tam kuzeni odaya girince çat die kapattı ve geri dönmedi uyudu kaldı ...
- +1 yıl
açıklaması lazım evet haklısın
Onun yanında utanıyor olabilir konuşurken. Ama bu da onun çok çocuk olduğunu gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede çok çocukca ve saçma off öldürcem bunu yaa dengesiz psikolojimi bozdu ...
belki kuzeninin sırıtan bakışlarla kendisini süzmesini istemiyordur :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir aslında bende öyle düşünüorum ama çok anlamsız yaa kırıcı
- +1 yıl
sevgilin, akrabası anlamasın diye heyacan ve korku demeyelim, çekingenlikle hızlıca kapatıyordur. bence sana karşı art niyeti veya saygısızlığı yoktur. ama fikrimce ona bu davranışından hoşlanmadığını söyle fakat bu düşündüğümüz sebebe benzer sebepler (utangaçlık vs.gibi) söylerse sen de anlayışla karşıla ve üstüne gitme derim. Aranızdaki meseleleri içinize atmayın. sevgilinle bir anlaşma yap, meselelerinizi karşılıklı konuşun. içinize atarsanız pireyi deve yaparsınız.
Soran+1 yılhaklısın konuşucam bu konuyu bakalım sebebi neymiş ögreniyim yazarım :) teşekkürler...
Ya seni çok kıskanıyodur ya da senden utanıyodur. Çözümü ise baya açık açık sormak ve cevap alana kadarda durmamak.
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın cevabı ondan duymadan rahat yok bana kendinden utansın o bee :D
Soran+1 yılnie utanıodur mesela anlamadımki utancak neyim var :) kuzeni beni görmedi bile
- +1 yıl
Ya utanıcak bişey yaptığını düşünmüyorum. Yani ne bilim onunla alakalı bir problem olabilir diye düşünüyorum. O problemin ne olduğunu ne yazık ki çözemem burdan ama sen bence ona cevap alana kadar sor. Cevaplamamak için direnirse bil ki senden utanıyodur. Neden sorarsan bikmiyorum. :))
- İnternet & Teknoloji konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılmayık sız tabıkı ondan mantıklı bır açıklaması yok...
00 Yorumla
+1 yılbence telefonu senin yüzüne kapatacağına kapıyı onun suratına kapatsın öyle söyle di dahakine
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede çok haklısın çok saçma gelio banada :S
Ne konuştuğuna bağlı her defasında yapıyorsa paranoya olmuştur belki
02 Yorumla
Soran+1 yılEVET YAPIO annesi girio kapatıo babası girio kapatıo anlıorumda kuzen ne alaka yaa ben bile kapatmıom ona saygımdan ...
erkek durum ne olursa olsun hiç kimseye özelllikle bir kıza telefon kapatamaz ...:(((( direk şutla ...
00 YorumlaE sevgilin mantıksız.. Mantık arayamaman çok normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok saçma düşünüorm yok mantık bulamıorum ama erkek arkadaşlarımız mantıklı cevaplar vermiş saolsunlar...
Kuzeni ile çıktın mı.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok be sadece bi kere gördüm 3 sene önce
Soran+1 yıliyide söleyebilir annesi oldugunu bişiymi dicem sanki annesi evde değil kuzeniyle kalıo
+1 yılabla ekonemik özgürlüğü var mı eniştenin
02 Yorumla
Soran+1 yılVAR MADDİ DURUMU İYİ NEDENKİ
- +1 yıl
o zaman çok ama çok ayıp etmişşşş sizler kendi kararlarınızı alıp uygulayacak kişilersiniz çünkü bunun için maddi gücünüz de var
+1 yılya sesini bile kıskanıyordur ondan fena mı?
00 YorumlaBir bit yeniği var, haberin olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılbakıcaz bakalım neymiş pazar günü ögrenicem yazarım yine yorumlarınızı alırım...
+1 yılGelenin kuzeni oldugundan eminmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet birlikte işe gidiolar akşam birlikte yemek yiyip eve gidiolar birlikte kalıolar
- +1 yıl
Ya konusurken iceri giren kuzeni degilse ? Bunu dusundun mu?
Soran+1 yılevde başkası olsa nie benimle oyalansın 1 saat konuştuk nerdeyse yatıodu odasında
İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. gerçekten çok saçma.
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım