ailesinden çekindiğinden ve kolay kolay kimsenin öğrenmesini istemediğinden belki kapatmış olabilir. senin dediğinde olabilir. ama başına birşey gelmesi imkansız birşey olmaz.
Bir çok neden var en kısa zamanda sana ulasacaktır. nedenini kendisine kesin sor ve mantıklı bir açıklama olsun gerekirse.
şarjım bitti işim vardı arkların yanındaydım açamadım uyudum yattım gibi nedenler olursa Valla ben affetmem :) ama yaşınızda baya bir varmış değişik :)014 Yorumla- +1 yıl
ben bu su yasima kadar bu erkek konularinda hep sansiz oldum , hep haksizliga ugradim hep biranda terk edildim hep sadece sebepler farkliydi tek istedigim sevmek sevilmek ama sanirim cok sey istiyorum :( bir türlü beni bidaha birakmayacak birini bulamadim o yüzdende hala bekarim yine terk edilmek istemiyorum bu kadar güzelken hersey :(
- +1 yıl
iyi olur. umarım hakkında hayırlısı olur ricda ederim kafana birşey takıldığında sorabilirsin sorun sıkıntı yapma hersey düzelir. bu hayatta sadece düşün zekanı kullan ve uygula Aptal modu dediğimiz senkrasyonlara girme yeter? herseyin daha iyisi olabilirsin eğitimli biri olarak hayatı yasayıp gördün...
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşına gelen şu andaki en büyük sıkıntısı sanırım şu an seninle olan ilişkisini bitirmek olsa gerek. Bakın insanın telefonu bozuk olabilir elbette ama etrafta kontörlü telefonda nı yok, hasta olabilir hastalığı ölümcül değilse elleri demi tutmuyor. Bence ölmediyse bunun bir izahı yok. Öyle olmuş olsaydı da kara haber tez ulaşırdı zaten sana. Onun için daha fazla yıpranmadan sende kapat telefonu...
02 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir insan icin. Üzülme sakın. Demekki adam adam değilmiş insan isteyince herseyi yapar kaçıncı yüzyılda yasıyoruz arayabilirdi seni. Sucu kendinde sakın arama. Onun edepsizliği! Daha iyi biri Cikicak karşına bununla olmadığına gun gelicek şükredeceksin.. Allah kalbine gore versin
+1 yılyıllar önce biriyle konuşuyordum bu şahıs kayseride oturuyordu istanbulda çalışıyordu sonra 2 haftalığına ailemin yanına gidiyorum dedi telefonu 3 gün boyunca kapalıydı gece aradı bni ben tabi veryansın etmeye başladım o da ailesiyle vakit geçirdiğini dile getirdi derken geldi bu ve benden 1 hafta sonra ayrıldı:Dumarım sizinki de öyle olmaz
00 Yorumla
kötü düşünmeden önce bekle ve iyi olduğuna emin ol bence. sonra da yolla gitsin. 1 haftadır bunu yapıyor olmanın hiçbir açıklaması olamaz bence.
12 Yorumla- +1 yıl
bugün 10. gün artik ayrilmak icin yaptigindan eminim ... erkekler neden direk ayrilmak istiyorum demezde bir insana hic hak etmedigi halde böyle iskence cektirir ? Mertlik insanlik kalmadi mi bu ülkede artik 10 gündür perisanim ben bitirdi beni o telefon eninde acilmayacak mi eninde sonunda bana aciklama yapmak zorunda kalmayacak mi sanki anlayamiyorum nasil bir erkek mantigi bu ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılVallahi kasten böyle 1 şey yaptığını sanmıyorum. Ama 1 haftadan beri araması gerekirdi. Belki ailesinin sorunları ile boğuşuyor olabilir. Kötü düşünme derim. Yaşlarınız kaç?
029 Yorumla- +1 yıl
Evet ilginç 1 durum. Meslekleriniz ne? Umarım kısa sürede sevgilinizden haber alırsınız. Kaçıncı sevgilin bu genç?
- +1 yıl
Anladım. Şimdi olay anlaşıldı. Kendisi sivil polis ise eğer, muhtemelen sana açıklayamadığı 1 görev aldı. Hele de MİT te görevli ise bu gibi uzun ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Bence merak etmeyin. İleride size döner..:)
- +1 yıl
Yok hayır. 1 erkek ayrılmak için böyle 1 yol seçmez. Daha doğrusu ben seçmem. Siz kötüye yormayın bence. Bence %90 1 görev aldı ve göreve çıktı. Bunu da size açıklayamıyor. O da bu durumdan üzgündür ama görevi gereği size 1 şey diyemiyor. Acele etmeyin. Sabırlı olnun 1 az. Olur mu? Nerede yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Güzel. Ankaramız çok güzel. Umarım kısa sürede sevgilinizden haber alırsınız. Mutlu olursunuz inşallah.:))
- +1 yıl
Rica ederim. Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.:)) İşin sonucunu merak ediyorum. Haberdar edersiniz değil mi?
- +1 yıl
Size şunu söyleyeyim. Eğer aldığı gizli 1 görev nedeni ile telefonunu kapattı ise görevi bitene kadar telefonunu açmaz. Bu 1 haftayıda geçebilir 1 ayı da. Bunu da unutmayın. Göreceksiniz ben yazdıklarımda haklı çıkacağım.:) Ama sabredin olmaz mı? Sivil polisle 1 likte olmak böyle zor işte.:)) Dişinizi sıkın kavuşacaksınız sevgilinize.:))
- +1 yıl
Görün bak %99 dediğim gibi çıkacak.
- +1 yıl
Ah be canım seni çok ama çok iyi anlıyorum. Ne kadar acelecisin be ya? Aşağıda yazdıklarımı 1 kere daha oku. Yararı olacaktır. Bu şekilde bi,tirmez dedim ya sana. İnan bana o da şimdi çok ama çok üzgün görevde olduğundan ve seni arayamadığından vallahi.:)
- +1 yıl
Ne kadar çok acelecisin. Sabret lütfen
- +1 yıl
Vallahi mesajını okuduğumda Antalyada idim şimdi, geldim Ankaraya. Senin sorunu Antalyadaki arkadaşlarıma sordum. 2 bayan 2 erkeğe. Hepsi de yorumlarda yazanlar gibi düşü
nüyor. Ben de artık pes ettim. Seven adam 2 eli kanda da olsa ankesörlü telefondan 5 dakika da olsa sevdiğini arar. Evet sizi incitmemek için yazmıştım.:) Sıkmayın canınızı .Sizinle ilgilenenleri değerlendirin derim. Selamlşar. - +1 yıl
Rica ederim. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız. Bana sorarsanız önünüze bakın derim. Onu fazla düşünmemeye çalışın. Ne kadar zamandan beri beraberdiniz?
- +1 yıl
Vallahi dediğiniz gibi inanılacak gibi 1 şey değil yaşadıklarınız. Elbet günün 1 inde arayacak. Bakalım o zaman size neler diyecek. Merak ediyoreum şimdiden. Yazarsınız değil mi?
- +1 yıl
Neden arasinki yüzü yok artik bu yaptiklarindan sonra aramaz bidaha ... artik telefonu hic aranmiyor sanirim hattini iptal ettirmis ... ne kadar korkakca dimi ayrilalim demek neden bu kadar zor kimsenin kimseye böyle kötülük yapmaya hakki yok cok üzüldüm inanin hayatimda böyle birsey görmedim :(
- +1 yıl
Vallahi sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Hiç 1 bayan böyle 1 şekilde üzülmeyi ASLA haketmez. Dediğim gibi bundan sonra sizinle ilgilenenleri değerlendirin bence.Ne dersiniz?
- +1 yıl
Siteye ancak girebildim. Son durum nedir angel?
+1 yılBen de sevgilime bunu yaptım sırf ne düşündüğünü merak ettiğim için buraya geldim okuyayım :) telefonum denize düştü yenisini aldım ama onun haberi yok 4 gündür telim kapalı gösteriyor bırakayım biraz çıldırsın. 1 hafta bile bekletirim bakalım napcak. aramız bozuk felan değildi konuşumca beni aristokrat sanıyo ama böyle manyak bir tarafım var işte göstersin sevdiğini. Bu arada seninki ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama hic normal degil. 1 hafta dıyorsun ? Ya ayrıldı senden ya da basına kotu birsey geldi..
01 Yorumla
+1 yıldigeri vardır yanında onun içinde senin zırt pırt aarayacagını dahmin ettiginden çocuk tlf kökten kapatmış sanırım bu sendeki numarası 2 çi tlf nuna ayittir :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet ama sadece senin yanında ilgiliydi şuan başka biryerde oldugu için ordakine ilgisini göstermek zorunda lütfen paylaşımcı olun hep bana hep bana nereye kadar dimi ?
Ulaşamıyorsan,sana mesaj atmıyorsa,aramıyorsa üzülme. Pozitif düşün: Belki ölmüştür?
10 Yorumla1. seni aldatıyor
2. öldü aklıma başka bir şey gelmedi maalesef02 Yorumla- +1 yıl
Ankarali
Yangına benzinle gitme:)
Bari hiç olmazsa bir Kova su Dök..
+1 yılbana mesaj atar mısın nolur şu an sanırım bende aynı şeyi yaşıyorum :(
00 Yorumla
+1 yılboşver böle bir kahpelik yaptıysa.hiç üzülme çünkü sen haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimden böyle ayrılıcam. İstanbul dışına gidiyorum diye telefonumu kapatıp kaybolucam güzel fikirmiş
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın angel. Erkek dediğin mert ve dürüst olmalı her daim.
bence orda onlarla olmak istemiştir sen arasın diye kapatmıştır
02 Yorumlaailesiyle irtibata geçebilirsin hemen ayrılmak istediğine yorma. beklemekte ve kötü bişey olmaması için dua etmekte fayda vardır.
21 Yorumlaartık sevgilin değil şimdi orada başka kadınlarla ohooo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme :( yazacak bir şey bulamadım zaten 2,5 aylıkmış daha :(
06 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTelefonu ya düşürmüştür ya da ucak duşmuştur:) isteseydi o seni bir şekilde arardı zaten meraklanma
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Seni kaç gündür aramıyor ?
Cevap sahibi+1 yılKaç aylık veya yıllık ilişkiniz var?
Ayrılırken kırgınmı ayrıldınız?
Cevap sahibi+1 yılSivil polisse zaman vereceksin o zaman işinden dolayı arayamamış olabilir haliyle üstleri var onunda birazdaha bekle derim kırgında ayrılmamışısınız o seni seviyorsa mutlaka arayacaktır nereye gitti doğuyamı?
Cevap sahibi+1 yılGörev için değil yani?
Ne kadar iyi tanıyorsun ? bekarmı? yani sen onu seviyorsun anladığım kadaryla
Cevap sahibi+1 yılİki telefon olmadığı ne malüm
Kafanı karıştırmak istemiyorum
Zamana bırak
Cevap sahibi+1 yılKafanı karıştırmak istemiyorum
O zaman memlekette seninle konuşmak ya da mesaj laşmak istemiyor neden ?
Cevap sahibi+1 yılSacmalık ya ayrılmak için neden kapatsınki bence gizlediği bişey var bu nedenle kapatabilir akla başka bişey gelmiyor hem mesaj görünmesin ve tel actığunda kimseyi şüpelendirmeme başka ne olabilir ?mantıklı değilmi?
Cevap sahibi+1 yılEvet ya başka ne acıklaması olabilirki insanın aklına başka bişiye gelmiyor
Mantıklı olacağını sanmıyorum bunu unutma
Düşünseydi seni bir fırsatını bulur alo derdi ya da bir mesaj atardı hiç biriside olmayınca aklı karışıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki acmayi unutmustur canım dusunme oyle seyler :((
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyledir bence canim :(
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım naptım..
Cevap sahibi+1 yılcanım ulaştı mı sana?
- +1 yıl
yok ulasmadi hala :( günlerdir perisanim ... yarin ya da carsamba memlekettden döncek diye biliyorum ... ama sanirim aramicak terk etti beni sanirim ... numarasini ariyorum ama bisey olmadan direk kapaniyor yani arama yapilamiyor eger hattini kapatmis olsa böyle bir numara bulunmamaktadir der benim bildigim ... engellemede yok cesitli numaralardan denedim hepsinde aynisi arama yapilamiyor ... anlayamadim ama artik bittigini kabullenmeliyim sanirim fena halde oyuna geldim sanirim
Cevap sahibi+1 yılcanım benim yaaa çok üzüldüm :((((
sen üzme kendini nolursun belki bir açıklaması vardır :(((
eğer bu kötülüğü sana yaptıysa da 5 beterini çeksin inşallah !!! :(((
Merhaba merak ettim aradı mı sevgiliniz. Umarım iyisiniz
00 YorumlaÇok tipik ayrılmak istiyorum bitsin numaraları bu
04 Yorumlatelefonunu tuvalete düşürmüştür.
04 Yorumlasenden skilmistir biraz kafa dinlicektir.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. sarjı bitmiştir :
00 YorumlaNoldu son durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFacebook uyokmu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden tel.kapali ki baska hatti varmiydi bilmedigin..basina bir is gelmesin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar