Erkek arkadaşımın telefonu kapalı, ne olmuş olabilir? Acil yardım..

1 hafta önce erkek arkadasim ailesinin yanina gitti en son ucaga binmeden önce aramisti ... inince bir mesaj at vardim diye dedim oda yok mesaj atmam direk ararim seni dedi ... fakat ondan sonra telefonu hep kapali bu ne demek oluyor ... ayrilmak istiyordan ondan mi kapatti ? Aramizda cok iyidi yani hic gerginlik filan yasamadik uzun yamandir hatta en son görüstügümüzde benimle cok mutlu ve cok huzurlu oldugunu söyledi ... ben ondan birkac yas büyüküm onu sorun edip vazmi gecti benden acaba ? 2.5 aydir cikiyoruz nolur anlam veremedim yardim edin bana günlerdim piskolojim bitmis durumda acaba basina mi bisey geldi diye .

Güncellemeler
+1 yıl
bugün 10. gün artik ayrilmak icin yaptigindan eminim ... erkekler neden direk ayrilmak istiyorum demezde bir insana hic hak etmedigi halde böyle iskence cektirir ? Mertlik insanlik kalmadi mi bu ülkede artik 10 gündür perisanim ben bitirdi beni o telefon eninde acilmayacak mi eninde sonunda bana aciklama yapmak zorunda kalmayacak mi sanki anlayamiyorum nasil bir erkek mantigi bu ?
Erkek arkadaşımın telefonu kapalı, ne olmuş olabilir? Acil yardım..