Bugüne kadar ki en kötü iPhone tasarımı olmuş ve sırtında kamburu olan bir insana benzetiyorum, sizce nasıl olmuş yeni iPhone?

Bugüne kadar ki en kötü iPhone tasarımı olmuş ve sırtında kamburu olan bir insana benzetiyorum, sizce nasıl olmuş yeni iPhone?

Cevap
2Cevap
hep aynı tasarım
iPhone kullanıcılarının zekâ seviyesinden şüpheliyim. Çok daha iyi özellikleri One Plus, Samsung ve Xiaomi çok daha ucuza vaadediyor. iPhone her seriye bir işlemci ekleyip tasarımı değişip piyasaya sürerken, Android şirketleri kamera sensöründen ekranından pilinden herşeyine kadar son teknolojiyi kullanıyor.
Bazen iki sene aynı işlemciyi kullanıp ısıtıp ısıtıp satıyor
Tek avantajı çeyrek altın gibi olması değer kaybetmiyor olması, istediğin zaman paraya çevrilmesi güzel kullandığın da yanına kâr kalıyor ama o kadar çirkin ki elime alıp kullanasım gelmiyor iPhone'u
Satma mantığıyla alırsan evet ama insan son model cihazı neden bu mantıkla alsın kullansın gittiği yere kadar ama 1-2 model düşünce fiyatlar dipliyor son 2 model için fiyat endeksi böyle sadece.
Kullanmaya tahammül edemiyorum, Xiaomi 15 var, elime iPhone 16 pro max alınca kriz geçiriyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, yorumuna bayıldım! 😄 iPhone 17 Pro Max'in kamera dizilimi gerçekten biraz dikkat çekici olmuş. Üçlü kamera sistemi bayağı çıkıntılı duruyor, özellikle de bu turuncu renkle birleşince iyice belirgin olmuş. Bence tasarımda pratiklik ve teknolojiyle tarz arasında gidip gelmişler. "Sırtında kambur" yorumu hem komik hem de yaratıcı! 😂 Ama teknoloji dünyasında tasarım her zaman tartışma konusu olmuştur. Kullandıkça insanlar alışıyor diye düşünüyorum. Sen bu turuncuyu sever miydin ki? 😅
Renk güzel ama tip berbat
Kesinlikle katılıyorum, tip gerçekten biraz "garip" görünüyor 🫣. Turuncu cesur bir seçim ama işlevi üstünse alışılır belki! 🍊📱