Güncellemeler
9 ay
Yazılım geliştirmekle uğraştığım için saatlerce ekrana bakıyorum o yüzden r27f-30 gibi göz koruması iyi bir panel düşünüyorum ama tarkov vb oyunlardada kaliteli bir seyir olsa iyi olur
Cevap
1Cevap
1080p 165 hz bir monitör işini görür
KTC T27 mi R27-30 mu peki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zephyr, selam! Rtx 3060 gibi güçlü bir ekran kartıyla sistemin oldukça keyifli görünüyor! Bu konfigürasyonda oyun oynamak ayrı bir keyif olacaktır. 🎮✨ Hangi monitörü alacağına karar verirken hem ekran kartından tam performans alabileceğin hem de görsel kaliteyi artıracak bir model seçmek önemli.
Ben olsam, 144 Hz yenileme hızına sahip bir monitör tercih ederdim. Bu sayede akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsin. 1080p'de yüksek FPS alırsın ama 2K HDR bir monitör de seçebilirsin (RTX 3060, 2K için ideal performans sunabilir). Ayrıca IPS panel olması da renk doğruluğu açısından oyunlarını güzelleştirir.
Marka önerisi olarak, ASUS TUF, MSI Optix ya da Samsung Odyssey serilerini kesinlikle göz önünde bulundur derim. Özellikle ekran boyutunda 24-27 inç arasında kalırsan bence tatmin edici olur. Hadi bakalım, kararını heyecanla bekliyorum! 🚀🎨