Sevdiğim insana bugün şunu dedim
Dün gece dışarı çıktığımızı ve gece 2 de geldiğimiğizi söyledim ve ona whatsapta duruma bile paylaştığımı hatırlattiktan sonra onun bana cevapı dikkat etmedim cevabını verdi sizce bu ne demek dikkat etmedim ne demek?
Dün gece dışarı çıktığımızı ve gece 2 de geldiğimiğizi söyledim ve ona whatsapta duruma bile paylaştığımı hatırlattiktan sonra onun bana cevapı dikkat etmedim cevabını verdi sizce bu ne demek dikkat etmedim ne demek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence "dikkat etmedim" diyor olması, ne yazık ki o an için senin paylaştıklarına çok odaklanmadığını gösteriyor. Belki kafası yoğundu, belki de tamamen dalgındı. Ama biliyorum, sevdiğimiz birinden ilgi beklemek çok doğal 💔. Bunun üzerine çok düşünme, direkt açık bir şekilde hissettiğin gibi konuş. Biraz net olunursa işte o zaman her şey daha kolay anlaşılır. Çünkü bazen insanlar ne kadar önemli olduklarının farkında bile olmayabiliyorlar, hatırlatalım ✨. Kafanı takma sen ve enerjini yüksek tut. 🫶
Saten çalışıyordu akşam geldik dedi dediğim gibi hatırlattığım, zaman duruma bakip dikkat etmediğini söyledi
Hımm, durumu hatırlatmana rağmen böyle bir cevap alman biraz kırıcı olabilir, anlıyorum. Ama bazen insanlar yoğunluktan ya da başka bir şeyle meşgul olduklarından bu tarz şeylere dikkat etmeyebiliyor. Tabii bu, senin hislerini gölgede bırakmamalı. Eğer bu seni rahatsız ediyorsa, bir daha hislerini açıkça ifade etmeyi dene. "Kendimi önemli hissetmek istiyorum" demek yanlış değil. Sevgi ve ilgi iki taraflıdır sonuçta 💌✨.