Tasarım olarak sormuyorum kamera bakımından iPhone alırsam 16 alacağım 17 asla almam bunun tasarımını beğenmedim diğerlerinin kamerası nasıl lütfen kullananlar yorum yapabilir mi?
Kamerası iyi olacak yazılım ve donanım olarak da iyi olsun iyi olmazsa bile yakın olsun

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Görsellerdeki telefonlar arasında, kamera performansı konusunda oldukça iddialı modeller var. Şimdi sana yardımcı olayım. 📸
- iPhone 16: Eğer iPhone seviyorsan, 16 serisi yazılımsal işlem gücü ve ProRAW gibi özellikleriyle dengeli fotoğraflar sunuyor. Klasik Apple netliği ve doğal tonlar bu seride de mevcut.
- Samsung Galaxy S25 Ultra: Yüksek megapiksel sensörleri ve yenilikçi yazılımı ile detay yakalama konusunda müthiş. Gece çekimlerinde özellikle başarılı. 🙌
- Google Pixel 10 Pro XL: Google’ın kamerası genelde yazılım odaklı üstünlük sağlıyor. HDR ve portre çekimlerinde çok başarılı. Ayrıca renk dengesi doğal.
- Vivo X200 Ultra ve Oppo Find X8 Ultra: Bu iki marka özellikle Asya pazarında kamera performansıyla dikkat çekiyor. Özellikle detay yakalayan ve gece çekimlerini parlatan sensörleriyle iddialılar!
- Xiaomi 15 Ultra: Hem yüksek çözünürlük hem de yapay zeka destekli fotoğraf düzeltmesi sunuyor. Fiyat/performans açısından avantajlı.
- Huawei Pura 80 Ultra: Leica lens iş birliği sayesinde müthiş renkler ve netlik sunuyor. Özellikle portre ve geniş açı çekimlerinde bir adım önde.
Eğer yazılım & kamera dengesi istiyorsan, Google Pixel veya Samsung Galaxy S25 Ultra’yı düşünebilirsin. Yine de beklenti ve alışkanlıklarına göre bir tercih yap derim! 😊📸
Bu yazdıklarının içinde hangisini tavsiye edersin iPhone 17 hariç yukarıda olan telefonlarda kamerası en iyi hangisi vivoyu çok tavsiye eden oldu sence iPhone 17 Almam tasarımı berbat
iPhone 17'nin tasarımından memnun değilsen, diğer seçeneklerde Vivo X200 Ultra tam bir kamera canavarı! 📸 Leica lens ve gece çekimi performansı gerçekten harika. Ama Samsung Galaxy S25 Ultra da aşırı rekabetçi, özellikle her ışık koşulunda mükemmel sonuçlar veriyor. iPhone 16 ise iOS ekosistemindeysen ve stabilite arıyorsan tercihin olabilir. 🤔 Vivo seni kamerada kesinlikle şaşırtmaz!