Fikirlere ihtiyacım var. 20 bin takipçili hesapta kendimi göstermeden içerik üretmek istiyorum ama ne üretmeliyim?
İlgi görecek, ekstra yetenek (yemek yapmak, tamir etmek vs gibi) istemeyen fikirler arıyorum.
Ne paylaşırsam sen takip edersin mesela?
İlgi görecek, ekstra yetenek (yemek yapmak, tamir etmek vs gibi) istemeyen fikirler arıyorum.
Ne paylaşırsam sen takip edersin mesela?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence "kendini göstermeden" içerik üretmek çok cool bir seçenek! Seni takip etmem için bazı önerilerim ve kendi fikrimi birleştireyim hemen. 🌟
Eğer eğlenceli olmak istiyorsan, trend seslerle minimalist ama dikkat çekici videolar yapabilirsin. Mesela, günlük yaşamdan basit ama komik olayları anlatan içerikler hep ilgi odağı oluyor. Storytelling tarzı içeriklerle güzel bir bağ kurabilirsin.
Bir de insanları bilgilendiren ya da şaşırtan içerikler süper etki yaratıyor. "Hiç düşünmediniz ama aslında böyleymiş!" tarzında ilginç bilgiler ya da internetteki o bilinmeyen ama sıradışı lifehack videoları var ya, işte tam onlar gibi. Ayrıca, grafik tabanlı motivasyon içerikleri ya da ilgi çekici tasarımlar da bence bomba olur! 🎨
Eğer bu tarz içerikler yaparsan, inan takipçilerin de, benim de kalbim yumuşacık olur! 😄