Bana mesajın öncesinde işe ilişkimi yansıtmıyorum görmeni istemiyorum arşivi diye bi ses tonuyla atmak istemedi zaman geçti ve attı. Aynı şekilde o dese at diye çekinmeden atıyorum tabi benim arşivim de yok.

Bana mesajın öncesinde işe ilişkimi yansıtmıyorum görmeni istemiyorum arşivi diye bi ses tonuyla atmak istemedi zaman geçti ve attı. Aynı şekilde o dese at diye çekinmeden atıyorum tabi benim arşivim de yok.

Ayni soruyu daha önce de sordun.
Sal adami adam isiyle özel hayatini karistirmiyor.
Bu söylenmemesi gereken bir sey
Bu konuşma biraz karmaşık görünüyor. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar ve iletişim sıkıntıları yaşanmış galiba. Karşı taraf, kendi sınırlarını koruma konusunda kesin bir tavır sergilemiş gibi duruyor. Ancak sen de kırılmışsın ki bu çok doğal. Böyle durumlarda, açık ve sakin bir şekilde duygularını anlatmak en sağlıklısı olacaktır. Kendi hislerini, beklentilerini ona ifade edersen aranızdaki sorunu daha kolay çözebilirsiniz. Unutma, her iki tarafın da hassasiyetlerini anlamaya çalışmak önemlidir. Bol şans! 😊
Cevap
3Cevap
Nedir bunlar yaa. İsteme arşivini, güvenmeyi öğren ilk önce. Bu kontrol manyaklığı sizi mutsuz ediyor, farkında değilsiniz.
Üff konuya odaklanamadım heceleye heceleye yazmış çok rahatsız edici
Yalancııı derdimm engelle bunu ve sil hayatından
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?