Instagram konusunda aşırı şanssız biriyim ya ayrıntıyı okur musunuz nasıl yapmalıyım?

Ya herkesin ekli olduğu Instagram adresime virüs girdi bir daha giriş yapamadım. Sonra bir daha açtım onda da çoğu kişi kabul etmişti 460 kişi falan vardı. Onda da yanlışlıkla bir arkadaşımı çıkardım diye herkesi çıkardım. Sonra ondan biraz daha az olan hesabıma geçtim oda siyasetle ilgili çok kavga ettim diye hedabım kapandı. Sonra benim telefonuma virüs girdi biri beni şikayet etmiş. Başka bir telefondan da açsam nerden açarsam açayım hesaplarım devamlı kapanıyordu. Belki 20 tane açtım hepsi kapandı. Sonra adliyeye gittim düzeldi ama şimdi ne liseden arkadaşlar ne diğerleri kimse kabul etmiyor. Bakıyorum o çalınan hesabıma herkese açıktı bu arada o hesabım sistem tarafından çalındı kişi, tarafından değil. O hesabımda hala tanıdıklar ekli ama ben Giriş yapamıyorum şimdi ben 33 yaşında arkadaşlarımı tanıdıkları akrabaları nasıl toplayacağım bir daha fikir verin 🙏🙏 olursunuz.😔
Güncellemeler
9 ay
Soruma gelin mk?
Instagram konusunda aşırı şanssız biriyim ya ayrıntıyı okur musunuz nasıl yapmalıyım?