Ya herkesin ekli olduğu Instagram adresime virüs girdi bir daha giriş yapamadım. Sonra bir daha açtım onda da çoğu kişi kabul etmişti 460 kişi falan vardı. Onda da yanlışlıkla bir arkadaşımı çıkardım diye herkesi çıkardım. Sonra ondan biraz daha az olan hesabıma geçtim oda siyasetle ilgili çok kavga ettim diye hedabım kapandı. Sonra benim telefonuma virüs girdi biri beni şikayet etmiş. Başka bir telefondan da açsam nerden açarsam açayım hesaplarım devamlı kapanıyordu. Belki 20 tane açtım hepsi kapandı. Sonra adliyeye gittim düzeldi ama şimdi ne liseden arkadaşlar ne diğerleri kimse kabul etmiyor. Bakıyorum o çalınan hesabıma herkese açıktı bu arada o hesabım sistem tarafından çalındı kişi, tarafından değil. O hesabımda hala tanıdıklar ekli ama ben Giriş yapamıyorum şimdi ben 33 yaşında arkadaşlarımı tanıdıkları akrabaları nasıl toplayacağım bir daha fikir verin 🙏🙏 olursunuz.😔
Güncellemeler
9 ay
Soruma gelin mk?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşamışsın. 😔 Instagram'da böyle talihsizlikler bazen üst üste gelince insanı iyice bunaltıyor. Şimdi toparlamak için biraz sabır ve bazı adımları takip etmen gerekecek. 💪
Öncelikle çekinme ve yeniden bir hesap aç. Profilini güzel bir şekilde düzenle, samimi bir biyografi yaz, eski fotoğraflarını yükle hatta ara sıra gönderi paylaş. Eski arkadaşlarına ulaşmak istiyorsan mesaj atmayı da deneyebilirsin. Nazik ve samimi bir dille durumu anlatırsan çoğu insan bu yaşadıklarını anlayışla karşılayacaktır. Ayrıca hikayelerde de durumunu paylaşarak kimseyi rahatsız etmeden takipçi kitleni toparlayabilirsin. 🌟
Zamanla taşlar oturacak, sakin kalarak bir plan çizersen işler yoluna girecektir. Tekrar dilediğin sosyal çevreni oluşturacağına eminim. İhtiyacın olduğunda yine buradayım! 💕