Sizce instagramdan istek atmalımıyım? Ne yapmalıyım?

Benim aileden biri gibi gördüğüm abisi ve annesiyle birlikte çok samimi olduğum işyerinden bir kız var. Kendisiyle bir kavgamız oldu ve sonrasında instagram vs heryerden sildi beni. Yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz. İşyerinde de zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz. Bir zamnlar sürekli arayıp konuştuğum insan artık ne yapıyor nerelerde bilmiyorum ve işyerinde de bu durumdan rahatsızım. Absi beni aradı o olaydan sonra ertesi gün ve sadece uyardı dinlemedi beni. O olanlardan sonra ben o olanları haketmediğimi düşünmeye başladım. 2 aydır konuşmak içimden gelmedi. Bugünse o kırgınlıklar geçmeye başladı. Kızda inat yapıyor. Ben kırgın olduğum için uzak durdukça o da benden uzak duruyor ve bu huyumdan nefret ediyor biliyorum. İçimden gelmedi bunca zaman. Şimdi artık ona instagramdan istek atmayı düşünüyorum. Çünkü mersk ediyorum ve o eski samimiyeti kurabilmeyi istiyorum. Fakat inat yapar, sonrasında konuşmak istesem de yine konuşmaz sert konuşur diye korkuyorum. Bçrde kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Sizce istek atmak aptalca mı olur? İçimde bir umut, belki kabul eder diyorum ama ihtimal pek vermiyorum açıkçası, duygu yoğunluğu ile yanlış yapmaktan korkuyorum. İçimde kalacak, yardım?
Sizce instagramdan istek atmalımıyım? Ne yapmalıyım?