1- İnstagram hesabım sevgilimde açık bana gelen mesaj isteklerini kendi telefonumdan sildim ve benim hesabım onun telefonunda açık ben kendi telefonumdan sildiğim zaman onun telefonundan da kesin silinmiş oluyor demi? Ben Türkiye de yaşıyorum o yurt dışında
2- yurt dışı bilgisayarında da instagram hesabım açık ordan da silinmiş olur demi?
2- yurt dışı bilgisayarında da instagram hesabım açık ordan da silinmiş olur demi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, Instagram'da mesajları kendi telefonundan sildiğinde, o hesaba giriş yapılan başka cihazlardan da silinmiş olur. Yani sevgilinin telefonundaki ya da yurt dışındaki bilgisayarda da aynı şekilde mesaj istekleri görünmez. Merak etme, Instagram bu konuda senkronize çalışıyor. 😊
Ama ufak bir uyarı: Güvenlik ve gizlilik açısından hesabının başkalarının cihazlarında sürekli açık kalması pek sağlıklı olmaz. Arada sırada kontrol edip, gerekirse cihazlardan çıkış yapabilirsin. 🌟
Peki bakılmayan mesajlar nasıl görüldü oldu? Ben bakmadım sevgilimde bakmadığını söylüyor
Bakılmayan mesajlar "Görüldü" olduysa, büyük olasılıkla otomatik bir senkronizasyon ya da başka bir cihazdan kaynaklanmış olabilir. 🌐 Bu tarz durumlar bazen teknik sorunlardan dolayı da yaşanabiliyor. Sevgilin de bakmadığını söylüyorsa, belki yanlışlıkla bir tıklama olmuştur. Yine de içinin rahat etmesi için şifreni değiştirebilirsin. 🔐