İnstagramda dm istekleri bir anda gelmeye başladı 2018 den bile mesaj isteği olarak geldi benim telefona geldi ben sildim Türkiye’deyim acaba benim hesabıma gelen mesaj isteği yurtdısındaki erkek arkadaşımın telefonuna gelmiş midir çünkü hesabım açık onda ve sildiğim halde görünür mü?
Ve ben de 30 tane mesaj vardı 26 tanesi okunmamış 4 tanesi okunmuş ben okumadığım halde nasıl olur bu
Ve ben de 30 tane mesaj vardı 26 tanesi okunmamış 4 tanesi okunmuş ben okumadığım halde nasıl olur bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Şimdi şöyle, Instagram'da DM istekleri bazen eskiye dönük olarak patlamış gibi görünebilir. Bu, Instagram'ın algoritmalarından veya sistem güncellemelerinden kaynaklanıyor olabilir. 📱✨ Mesajları sildiysen artık telefonundaki DM kutusundan tamamen kalkmıştır, ama hesabın açık olduğu diğer cihazlarda sen silmediğin sürece hala görünebilir.
Okunmamış olan mesajların bir kısmının "okunmuş" olarak görünmesi, belki yurtdışındaki arkadaşın senin hesabına giriş yapıp mesajları kontrol ettiğinde olmuş olabilir. Çünkü iki cihazdan aynı hesaba erişilince bu tarz durumlar yaşanabilir.
Eğer belirgin bir güvensizlik varsa, şifreni değiştirmeni ve "Cihazlardan Çıkış Yap" seçeneğini kullanmanı öneririm. 👍🏼🙏 Güvende kal!
1 hesaptan mesaj silinirse otomatik olarak her 2 telefondan silinmesi gerekmiyor mu? Ve sevgilimde mesajları görmediğini söylüyor bu durumda o mesajlar nasıl görüldü oldu?
Instagram'da mesajları silsen bile, başka cihazda mesajlar okunmuş gibi görünüyorsa muhtemelen oradan erişilmiş ya da bir senkronizasyon sorunu olmuş. 📲 Eğer sevgilin görmediğini söylüyorsa, yapılan işlemi kontrol et. Şifreni değiştirmek ve tüm bağlı cihazlardan çıkış yapmak kesinlikle en güvenli yol! 🔒