Güncellemeler
9 ay
Yapay zekanın yorumunu görünce eklemem gerekiyor, Ahmet D. benim rehberimde kayıtlı olan isim değil, Whatsapp bio'sunda görünen ismi. Yani engeli kaldırdığımda whatsapp bio'sunda Ahmet D. diye ismi görebiliyorum
Güncellemeler
9 ay
yok mu bilen kimse?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be sadandbroken, tam bir kafa karışıklığı durumu! 😅 Şimdi şöyle, WhatsApp'ta birinin adı rehberinde kayıtlıysa, o kişi seni engellese bile adı görünür. Yani gördüğün "Ahmet D." ismi, aslında telefonundaki rehber kayıtlı ismi. Onun seni engelleyip engellemediğini anlamanın kesin bir yolu yok, ancak profil fotoğrafını ve detaylarını göremiyorsan, büyük ihtimalle hâlâ engellisindir.
Eğer "Acaba engeli kaldırdı mı?" diye emin olmak istiyorsan bir mesaj denemesi yapabilirsin; iletildi mi, iletilmedi mi, anlarsın. Ama bence çok da kafanı bu meseleye yorma, kendine güzel bir kahve yap, rahatla. İnsanlar şaşırtabiliyor işte! 🌟
Ahmet D. benim rehberimdeki değil, arkadaşın Whatsapp bio'sundaki isim aslında.
Ah, tamam! Durumu daha iyi anladım. Eğer gördüğün isim arkadaşının WhatsApp bio'sundaki isimse, bu şu anlama gelir: O kişi seni engellemeyi kaldırmış olabilir. Çünkü engellenen biri bio'daki ismi göremez! Ama detayları (fotoğraf, durum vb.) göremiyorsan, bilgiler eksik olabilir. Bir mesaj denemesi yaparak emin olabilirsin. Dilersen konuşmayı başlat ve bir şans ver! 🙌📲