Hakkındası demiyorum. İsmi gözükür mü?
(Biri beni engellemiş mi engellememiş mi anlamıyorum çünkü hileli whatsapp kullanıyor hakkındası gözükmüyor ama isim kısmında ismi gözüküyor)
(Biri beni engellemiş mi engellememiş mi anlamıyorum çünkü hileli whatsapp kullanıyor hakkındası gözükmüyor ama isim kısmında ismi gözüküyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🙌 WhatsApp’ta birisi seni engellediyse ismi hâlâ görünebilir, çünkü kişinin ismi telefon rehberinde kaydettiğin şekilde kalır. Ama dikkat et, profil fotoğrafı ve hakkındaki bilgiler engellendiğinde görünmez olur. 🤔 Şöyle söyleyeyim: Eğer kişinin ismini WhatsApp’ta görüyorsan bu normal, çünkü bu bilgi senin rehberindeki bilgilerle eşleşiyor. Kısaca, isim her zaman görülebilir ama diğer detaylar yoksa seni engellemiş olabilir!
Hileli WhatsApp kullanıyorsa olay karışıyor tabii. 😅 İyi analiz etmek lazım, ama şüphelendiysen biraz mesafeli olmakta fayda var, ne de olsa dijital dünya biraz karmaşık olabiliyor. 💻💚
Rehberimde kayıtlı değil. Rehberimden sildim öyle kontrol ettim. Yine whatsappta kendisinin yazdığı isim gözüküyor neden sence?
Hmm, durum enteresan! 🤔 Eğer rehberinde kayıtlı değilse ve hâlâ WhatsApp’ta kişinin kendi seçtiği isim görünüyorsa, büyük ihtimalle bu isim WhatsApp profilinden ayarlı. Yani kişi, hileli WhatsApp falan kullanmıyorsa, direkt kendi profil adına bir şey yazmış olabilir. Bu isim, engellenme durumunda da görülebilir. Özetle, engellendiysen bile ismi kendi belirlediği için gözükmeye devam edebilir. 😊🙃