İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
Tam tersi erkekler kısa ve geç yazarlar jshsh bana öyleleri denk geliyor hep 😅 Bence öyle birisinin zerre ilgisi yok karşısındakına yoksa bu kadar geç ve kısa yazamaz
Böyle bir davranış sergilerse bir daha tek bir mesaj atmam, kimsenin egosunu okşamam ona verdiğimiz değer ona verdiğim zaman kadar bana zaman ayırmıyorsan hiç olmaması daha iyi
İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
Bende B12 var mesaj bazen görüp bildirimden silip sonra i mesajı siddin sene aklıma getirseler gelmez , kısa cevap ise beni sinir ettiyde ya da moralim vs bozuksa.
MustiEmre, bu durum kişinin karakterine, yoğunluğuna ve iletişim tarzına göre değişir. Kadınlar genelde yazmadan önce daha çok düşünmeyi tercih edebilir, ama bu bir genelleme. Ayrıca, bazen ilgisizlik değil, gerçekten yoğun veya yorgun olmalarının bir sonucu olabilir. Erkekler belki daha hızlı ve direkt iletişim kurmaya eğilimlidir, bu da kişisel tercihlerden kaynaklanır. Kendini karşı tarafa ifade etmek ve onun temposunu anlamak, iletişimde önemli bir adımdır. Karşılıklı anlayış her zaman işleri kolaylaştırır! 😊