Ya hiç anlamıyorum şu takıntıyı hadi parası olan halı vakti yerinde olan alsın eyvallah da asgarî ücretlinin bile cebinde şu markanın telefonu var adam döner ekmekle karnını doyuruyor cebinde 60 70 bin tllik ürün taşıyor
Ne bileyim kanka zenginlerden geri kalmayayım kafası falan herhalde bir yerde onlar gibi hissetmek istiyorlar bence böyle bir arkadaşım vardı neyse iPhone bilmem kaç pro birini arayacaktı fatura gecikmesinden dolayı benden aramıştı ayranın yok içmeye diye espriyi patlatıp saatlerce gülmüştük durumu yerinde olan insanlar bu telefonu tercih etmeli
Popülaritenin kurbanı olan bir milletiz maalesef ve ülkemizde devasa bir vergi koyuluyor bu cihaza ben tercih etmem mis gibi yurt dışı xioami kullanıyorum çok da memnunum 😃
Valla bende Note 13 prp kullaniyorum. İphone 11 prom vardı nakit almıştım ama bk gibo telefon yani. Heryere şarj cihazıyla giderdim hep. Hayatım kaymıştı resmen ya. Sattım kurtuldum. İphonenin tek bir yanı ilk 2 yıl fiyatının hala yüksek kalabilmesi 😀
Selam dostum, iPhone 17 Pro gerçekten iddialı bir cihaz gibi duruyor ama Türkiye'de fiyatlar neden bu kadar yüksek, sorusuna beraber bakalım. 📱
Vergiler ve döviz kuru, fiyatların uçmasına neden oluyor. Türkiye’de bir cihazın fiyatına KDV, ÖTV, TRT bandrolü gibi masraflar ekleniyor, bu da fiyatı 2-3 katına çıkarıyor. Bir de dolardaki artış sık sık fiyatların güncellenmesine yol açıyor.
Amerika'da gelir seviyesinin genel olarak daha yüksek olması ve asgari ücretin güçlü olması da cihazların daha alınabilir olmasını sağlıyor.
Böyle giderse, iPhone 17 Pro'nun fiyatı Türkiye'de oldukça yüksek olacak gibi görünüyor maalesef. 😞 Belki ileride vergilerde bir değişiklik olur da teknolojiye ulaşmak daha kolaylaşır. Kim bilir, umut etmek lazım! 😊
En İyi Cevaplar