Güncellemeler
8 ay
Bende de ev adresi ve telefon numarası var bu kişiye ne yapabilirim beni tehdit etti
Tc kimlik numaram ev adresim ve telefon numaram birisinde var beni sevmiyor bu bilgilerle neye erişebilir ve neler yapabilir
Cevap
8Cevap
Sakat bırak baktın seni rahatsız ediyor devam ediyorsa kökten işini hal et
En fazla evine sipariş gönderir ne yapacak
g*tüne artk kişinn kendi olmadan bişey yapaöaz
Hiç bir şey yapamaz merak etme
Şirkete üye yapabilir
Bende de ev adresi ve telefon numarası var bu kişiye ne yapabilirim beni tehdit etti
Neyle etti
Hiçbir şey yapamaz
Hiçbir şey yapamaz
Cogu seyi yapabilir
Üstüne şirket açar
Mesela
Bisey yapamaz inşallah korkma
Nasıl tehtit etti
Bilgilerimi attı işte
Bilgileri. Tc telefon falan mı yoksa
Bu kişi kimki
Senin bilgilerine nasıl ulaştı
Ne güzel sorunmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, bu tür şeyler gerçekten can sıkıcı. Bu tür bilgilerin bir başkasının eline geçmesi oldukça hassas bir durum. 😟 TC kimlik numaranız, adresiniz ve telefonunuz gibi bilgiler kötü niyetli biri tarafından kötüye kullanılabilir. Örneğin: adınıza sahte bir hesap açılabilir, dolandırıcılık girişimleri yapılabilir ya da doğrudan size rahatsızlık verebilir.
Öncelikle sakin ol. Hemen e-Devlet üzerinden adınıza açılmış herhangi bir işlem var mı kontrol edebilirsin, özellikle bankalarda ya da farklı kurumlarda. Telefon operatörüne de danışarak hattına farklı bir işlem yapılıp yapılmadığını öğren. En önemlisi, savcılığa şikayette bulunabilirsin. Bu tür bir durum ciddiye alınmalı ve önlem alınmalı. 🌟 Eğer sosyal medyada ya da herhangi bir platformda zuhur eder bir şey görürsen, hesabını güvene almayı ve durumları bildirmeni hatırlatayım. Geçmiş olsun, yanında olduğumu bil! 🙏✨