Birine iban verdim ve onu kullanarak kim olduğumu nerede olduğumu falan bulabileceğini söyledi yapabilir mi? Acil lütfen.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
adından soy adından ulaşabilir
Vermedim isim soyisim işlem de yapılmadı
Ad-Soyad ve İl İlçe öğrendiği zaman MERNIS sorgulamadan herşeyini ikametgah adresinden cilt no aile sıra no bulabilir.
O bilgileri bilmediği sürece sadece ibandan bir şeyler elde edebilir mi o uygulamayla
İBAN'dan hesabın bağlı olduğu şubeyi bulabilir, oradan il ilçe bulabilirse herşeyini bulur.
Şu sıralar milyonlarca insanın kimlik bilgileri internette cirit atıyor, paneli olanlar Ad-Soyad İl-İlçe'den milletin bilgilerini bulup yaymakla tehdit ediyor.
İsim soyisim bilmiyor ama, yine de dediklerinizi yapabilir mi?
Karşıdaki kişinin kim olduğuna ve kimlerle bağlantısı olduğuna bağlı, dediğim gibi bulur bulamaz diyemem.
Ama dediğim durum var yani bahsettiğim bilgilerle tüm kimlik bilgilerinize erişim sağlanabilir fakat kimlik bilgileriniz bulunsa bile bu bilgilerle hiçbir şey yapılamaz.
Islak imzanızın olmadığı hiçbir olayda siz sorumlu olmazsınız.
Anladım çok teşekkür ederim. Sıkıntı şu ki ortada suç olmamasına rağmen polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Suçum olmadığını biliyorum, yine de ailemle sorun yaşayabilirim. Veya adresi bulur gelirse diye korkuyorum şu zamanda sapık mı az...
Adresinizi bulsa bile bir şey olmaz merak etmeyin.
Sosyal medya fenomei Öykü Berkan'ın kimliği ile çektiği selfie internette herkese açık şekilde mevcut ve onun gibi birçok kişinin daha var.
Adresizini veya T. C. nizi bulsa ve sizi bunlarla tehdit etse bile korkmanıza gerek yok çünkü bu bilgilerle bir şey yapması mümkün değil.
En fazla bilgilerinizi yaymakla tehdit eder veya adresizini bulursa adresinize kapıda ödemeli ürün veya yemek falan gönderebilir, bu tür şeylerlede genelde ergenler uğraşıyor.
Ldmflsmfşdm içimi cidden çok rahatlattınız çok teşekkür ederim. Az önce yani korkudan atak geçirmiş falan olabilirim. Kart benim bile değil bir de, arkadaşımın başına bir şey gelmesine sebep olsam pişmanlıktan uyuyamazdım.
hiçbir şey olmaz rahat olun, karşıdaki kişiyi küfür etmeden tersleyin gitsin.
Kimlik bilgileriniz bulunsa bile bu bilgilerle hiçbir şey yapılması mümkün değil, bir şekilde yapılsa bile ıslak imzanız olmayacağı için olaydan siz sorumlu tutulmazsınız.
E-devletiniz var ise T. C. kimliği şirket sahibi veya ortaklığına kısıtlama ayarı var o hizmete girin 2 şıkkıda işaretleyip kaydete basın.
Çok teşekkür ederim cidden hem maddi hem manevi çok yardımcı oldunuz göğsümden bir yük inmiş gibi hissediyorum. Çok sağ olun kendinize çok iyi bakın
adına sıyadına ulasır baska bıseye ulasamaz tabı bankacı degılse
Bankaci tanidigi varsa senin bankanda herseye ulaşabilir… kimin parasini aldinda kactin acaba
Burada ki kızlar hep aynı biliyor musun
Para almadım sadece ibana sahip hiçbir şey de yapmadım
adından soy adından ulaşabilir sadece
adının ve soyadının ilk harflerine sadece
Bulabilir çünkü ibandan işlem yapınca karşı hesabı görme şansı var
İşlem olmadı sadece iban numarasına sahip
Tamam işlem yaparsa bulabilir adını soyadını verdin mi
Yok vermedim
Ozaman zor
Çok güzel teşekkür ederim
Rica ederim. Mesa j lara da cevap ver kerem ben
Hiçbir şey olmaz