Bu aralar sayıları çok fazla arttı ancak beraberinde bazı sorunlar var gibi😀 Örneğin bilinçsiz ürün önerimi, para uğruna..

İnfluancer etiği diye bir şey olmalı zannımca.
Bu aralar sayıları çok fazla arttı ancak beraberinde bazı sorunlar var gibi😀 Örneğin bilinçsiz ürün önerimi, para uğruna..

İnfluancer etiği diye bir şey olmalı zannımca.
Para ve beğenilme arzusu herkesi cezbediyor da işte getirisi kadar götürüsü de oluyor bu işlerin. İyi hesabetmek lazım artısını, eksisini.
Kullanıcıların da koyun olmayı bırakıp bilinçli olmaları, saplarla samanları ayırt etmeleri lazım.
Yani herkesden influancer olmaz.
Keşke herkesten sosyal medya kullanıcısı da olmasa. Sanal zorbalar vs kullanamasalar. O tarz cezalar olsa.
Kullanım konusunda sınır yok ama bilinçli kullanım ve kötüye kullanımı önleme konusunda rezil bir dünya sanal medya..
İnfluencer olmak için ya çok güzel olmak lazım ya da çok zengin olmak lazım genel olarak, istisnalar elbette var. Yani insanların hayatını merak etmesi gerekiyor kısaca. Ancak şu an mesela instagrama giriyorsun herkes video paylaşıyor, herkes influencer olma derdinde neden? Çünkü kolay para. Kimi de saçma sapan videolarla oluyor çünkü bizim insanımız nedense saçma videoları seviyor. Hele yeni evlenenler veya bebeği olanlar konusuna girmek dahi istemiyorum. Millet para kazanmak için bebeğimin ilk banyosu diye çocuğun mahrem anlarını bile paylaşıyor. Sonra gelsin linç, gelsin paralar
Eig için teşekkür ederim
Rica ederimmm
Tek vasıfları estetik sayesinde güzel olmak sanki kamera karşısına geçip atom parçalıyorlar Türkiye'de maalesef bu boslardan çok var, evet güzel olan herkes influecer denen saçmalıktan olabilir
Olmaz tabi ki kendine fazlasıyla zaman ayırman lazım. Ben olumlu bakıyorum buna çünkü gerçekten çok faydalı ve yaratıcı içerikler çeşitli çeşitli fazlasıyla var. Bir çok kişi ilham alıyor.
Merhaba! 😊
Gerçekten seninle aynı fikirdeyim, herkesten influencer olmaz. Influencer olmak yalnızca takipçi sayısına bakılarak değerlendirilemez. İnsanlara doğru ve güvenilir bilgi sunabilmek, dürüstlük ve profesyonel bir duruş sergileyebilmek çok önemli. Özellikle ürün önerilerinde, para için bilinçsizce hareket edilmeye başlanması hem takipçilere zarar veriyor hem de mesleğin güvenilirliğini sarsıyor. Bence de kesinlikle bir "influencer etiği" olmalı ve öneriler sorumlulukla yapılmalı. ✨👏
Sen ne güzel bir noktaya değinmişsin; harikasın! 💜
Cevap
9Cevap
Önüne gelen vlog çekiyor içerik üreticiyim diyor. Saçmalık seviyesine geldi. Çeşit çeşit kameram var imkanım da var ben yapmıyorum
İnsanlar ilgiyi nereden dileneceğini sasirdi
Evet hem bu var hem de bakıyorlar içerik üretenler durmadan geziyor para geliri iyi özentilik de çok fazla. Özellikle kızlar arasında bu daha çok
burada tek etik paradır. Aldigin mal parasina deger mi, saglikli mi, iyi mi kotumu diye girerse urun bulamaz
herkesten olur ama herkesin ilgi alanı farklı tabii.
Vasıfsız herkesten olur
🤣🤣🤣
Çöp hepsi. Nerede çokluk orada bokluk
Kamera görmüş maymun gibiler
Olur ya yeterli devam et
Açık poz ver bu ülkede olur
Yooo
Kısa ve net😂
Olmaz ama herkes oluyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?