Arkadaşlar, birkaç fotoğraf ve video silindi. Silinen videoları ve fotoğrafları nasıl geri getirebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılSilinen videoları ve fotoğrafları geri getirmek için programlar mevcut. Onları kullanarak silinen dosyalarını geri getirebilirsin.
Silinen videoları geri getirme programları
Recoverit
Silinen dosyaları geri getirmeye yarayan Recoverit programı, kolay kullanım için oldukça basit bir arayüz tasarlamış. Bu program sayesinde sildiğin eski dosyalarına ulaşabilirsin ama bu program İphone cihazlarda ve telefonun sd kart tarafında bulunan dosyaların silindiyse onları kurtaramıyor.
CardRecovery
Sd kart üzerindeki görsellerin silindiyse bu programı tavsiye ederim. Kullanan kişilerin yaptıkları yorumlara bakılırsa bazı bozuk sd kartlarda bile işe yarıyor. Oldukça beğenilen bu programın eksi tarafı ise tam sürümünün pahalı olması.

Silinen dosyaları geri getirme RecoverMyFiles
Cep telefonu verilerini kurtarmanın bir diğer yolu ise RecoverMyFiles programı, programın hızlı ve güvenilir olması en güzel özelliği bunun dışında programı kullanmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız yok.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç korkmana gerek yok. 10 yol önce sildiğim r3sim, video ve belgeleri geri getirmenin çok basit bir yolu var. Recuva veya recovery My files adlı programlardan birini bilgisayarına kur. Bu programlar sayesinde bilgisayarın, tabletin, Flash belleğin, telefonun hangisini istersen bir kaç basit bir kaç tıklama ile geri getirebilirsin. Bilgisayarının performansına bağlı ola4ak getirme zamanı ve getirilen ürün değişiklik gösterecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
O programı nerden indirebiliriz
- +1 yıl
Google amcaya programların adını yazman yeterli ;)
+1 yılcdn.avansas.com/.../...su-0-33-lt-12-li-0-zoom.jpg
soğuk bir su :)100 Yorumla
hafıza kartındaysa eger recovery diye bir program olması lazımdı onunla kurtarabiliorsun bende öyle kurtarmıstım hatta simdi bakayım.
https://www.tamindir.com/7-data-card-recovery/
https://www.tamindir.com/diskdigger/
https://www.tamindir.com/recuva/
bu programları deneyebilirsin ben hangisiyle kurtardıgımı unuttum ama bunlarla sonuca ulasabilirsin.22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim.
teknoljiyle aram pek iyi dgil ama gecen gün teli bilgisayara bagladim bir dosya vard bir altm bugune kadar çekip sildigim butun fotograflar orda nasil oldu bilmiyorum ama sasirdim
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi dosya adı ne
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
105Cevap
+1 yılmillet kafasına göre yorum yapmış zor iş... kurtaramazsın filan diye... gayette basit bir işlem googledan arattıgında işine yarayacak bir sürü pro var. haa ben beceremem diorsan bir telefoncuya git o yapsın ben kac kere bilgileri telefoncuda kurtardım... üstelik 1-1,5 dakika süren bir işlem sadece
02 Yorumla- +1 yıl
birde telefonu bilgisayarına bağlayınca bugune kadar sildiğin bütün şeyler bir dosyada mevcut şekilde depolanır. dosyanın adını hatırlamıyorm ama dosyaları teker teker kurcala
- +1 yıl
o dediğim dosyayıda buldum... TELEFONU PCYE BAĞLA > DCIM KLASORU BUL> CAMERA dosyası içinde bütün sildiklerin...
Bilgisayarcılara çok güvenmeni tavsiye etmem bildiğin iyi biyer varsa oraya git. Çünkü geri getirme işlemi bitince çektiğin tüm resimler gelicek muhtemelen ve meseka denizde falan çekildiğin özel resimler ds varsa içinde bilgisayarcının elinde olcak haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılDahili hafizada ise ve komple sildiysen isin zor rootlayip hafiza modulunu bilgisayardan erisilebilir hale getirmek lazim ki veri kurtarma programlarini kullanabilesin onun icinde bayagi ugras belki versiyon atnak icin box denen cihaz ve prof veri kurtarma programlari lazim kayipsiz bir kurtarma icin cok onem arz etmiyorsa ugrasilmaz cihazin da brick olma sansi var uygulamalar sirasinda riskli
00 Yorumlaandroid telefon ise telefon hafızasında dcım diye bir klasör var icine girip gizli klasörleri göster deyip. thumbilans diye bir dosya cıkması lazım orada resimler duruyor olabilir. tabi silmediyseniz. video icin birşey yapamazsınız
00 YorumlaSmart Data Recover programını indirip kur. Telefonun ayarlar/ geliştiriciler menüsünden USB hata ayıklama aktif et. USB kablosunu tak programı aç programda diskleri göreceksin fat32 dosya sistemli hafıza kartını seç kurtarılacaktı dosyaları seç kaydedileceği yeri seç onayla geri kurtarma başlayacaktır. Detaylı bilgi için programın yönergelerini izle.
00 YorumlaBir arkadaşım var kendisi fotoğrafçı video ve fotoğraf üzerine profesyonel olarak çalışıyor cep telefonu ve harddisk kameradan veri kurtarmada uzman istersen ondan bilgi alabilirsin. Abdullah Mutlu 535 733 15 20
00 Yorumla
+1 yılTelefonun modeline göre değişen programlar var, uygun olanı indirip silinen fotoğraf ve videolari geri getirebilirsiniz. Gecen yıl bu şekilde kurtarmıştım ben
00 Yorumla
+1 yılCard Recovery programını indirin full sürüm!
Sonrasında hafıza kartı ya da telefonu taratıp başka bir yere kaydedin.
Yapamazsanız mesaj atın burdan yine yardımcı olurum ;)00 Yorumla
+1 yılBazı programlar var ama kendin yapmaya çalışma çünkü telefonun kafayı yiyebilir.
Özel fotolar değilse, teknik servise götür.07 Yorumla
Soran+1 yılhayır özel değil her telefoncu yaparmı
- +1 yıl
Elinde program varsa yapar. Önce, yapıp yapamayacağını soracaksın elbette. Yani telefonu tezgaha bırakıp, birşey söylemeden oradan uzaklaşmayı düşünmüyorsun heralde. :))
Soran+1 yıle bir zahmet
- +1 yıl
Alttaki yorumlardan birinde hafıza kartında olduğunu söylemişsin. Onun için bilgisayarcıya git. O kolay kendin de yapabilirsin aslında.
Google amcaya sor orada bazı programlar var hafıza kartından geri getirmek için. Ama tabi, kart okuyucu ile bilgisayar takacan hafıza kartını. Cepten değil. - +1 yıl
Benim bildiğim kadarıyla önceden yüklenmiş olması gerekmiyor. Hatta ben birinde, flash bellekten geri getirmiştim ama şimdi unuttum programın adını. Bu iş için birçok program var.
Videoları bilmiyorum ama telefonda klasör ayarlarında gizli dosyaları göster seçeneği var onu işaretleyip çıktığın zaman resim klasörünün içinde ". thumbnails" klasörü görünüyo resimler orda.
17 Yorumla
Soran+1 yılklasör ayarları ayarlar bölümünde mi peki?
Soran+1 yıldediğini yaptım bulunamadı :/
Soran+1 yıloha yalnız milattan önce kalma fotoları buldu benim istediklerimi bulamadı :D
- +1 yıl
Sayende bir şey silmedigimi hatırladım
hafıza kartı ise var. ama telefonun dahilindeki kart ise yok. çünkü android belleğini tamamrn siliyor ve windpws kurtaramıyor belki linuxla bir şeyler yapışabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHafiza karti
MiniTool Power Data Recovery 6.8 programını kullanarak ve gerekli videoları izleyerek kurtarabilirsin verilerini..
10 Yorumla
+1 yılTelefon marka & modelini ve verilerin nerede kayıtlı olduğunu (telefon hafızası, sd card gibi.) yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırız :)
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılGoogle hesabı ile senkronize değil mı tel orda olur genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılOtomatik senkr kapali
Sen beni dinle. Ben 6 senedir c++ ve 2 senedir. sdk yazilim dillerini ögreniyorum. Sana yardimci olabilirim.
Özelden mesaj at orda yapman gereken herşeyi anlatacağim011 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazsan
Soran+1 yılNote3 neo
Soran+1 yılBiliyorum ve hic kullanmadım yani aktarmadim oraya bişey
Soran+1 yılVar pc masaüstü ama hepsi değil zaten bir kaç tane
iki program denedim. ikisi de 4'er saat telefonu ve pc'yi meşgul etti. sonuç sıfır. silinme işlemi üzerine veri yazılmamış olması lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani bişey yuklenmemesi mi lazım? bir program yukledim sildikten sonra
Soran+1 yılYok ben oyle bişey yapmadim
+1 yılsilinen dosyaları geri kurtarma programı olucak, ismni şu an hatrlayamadım ama bir araştır ve onu indir, geri getireblirsn büyük ihtimalle.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim, naaptımki, keşke tam yardımcı olabilseydm :)
Soylenen program. isimleri vs ile hic bir halta yaramiyoruz yaramaz,, traş seyler
00 Yorumla
+1 yılsilinenler hafıza kartındaysa bir programla geri gelebilir
00 YorumlaTelefonunu pc ye bağlaynca silinenleri görebiliyorsun pc ye kopyala flaş belleğe at.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Usb den pc ye bağla, recovery my files proğramı ile kurtarırsın. Eğer üzerine kayıt yapmadıysan.
00 Yorumla
+1 yılwww. teknolojirehberi. org/android-veri-kurtarma-silinen-verileri-geri-alma-programi. html
00 Yorumla
+1 yılTelefonunu bilgisayara takınca fotograflarına bakabiliyor muydun?
eger öyleyse recovery programlarından birini indir tarat03 Yorumla- +1 yıl
Pc ye
+1 yılBiraz zor go programlari var ama cogu parali ve tamamini kurtaramiyo belli bir kismini
00 YorumlaRecover my files programlari var. Birini ibdirip kur. Adimlari uygula
00 YorumlaTelefonunda dcım klasörüne gir içerikte sol kısımda ayarlar var ordan gizli dosyaları göster de
01 Yorumla
+1 yılRehberim silindi benim de google üyeliğine yedek attıysan daha önce orda olurmuş ben baktım yok malesef onları kurtarabilme şansımız yok sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkurtarırsın ama şukadarını söyleyeyim fotoğraftaki herkesi özel araçla aldırıp bütün mevsimsel ve arkadaki kişileride o anki hale getirmen senin için daha ucuz olur.
00 YorumlaAyarlar- silinen resimleri kurtar-evet-şimdi-kurtar-resim- >:)
00 Yorumlahafıza kartında ise bir kaç kurtarma programı deneyeblirsin
00 Yorumla
+1 yılBak sakın fotoğraf falan çekme onun bir programı var onu kullanman lazım.
01 YorumlaOnları nasıl getirirsin bilmem ama bundan sonra silinmesini istemiyorsan bütün resim ve videolarını google drive yükle kalsın orda ;)
00 Yorumla
+1 yıliphone 5s'in son güncellemesin de fotoları yedekleme gibi bir durumu var silsen de başka bir yere depolanıyor ama silinmişse artık kurtaramazsın Pc olsaydı sistem geri yükleme yapardın kurtarırdın.
00 Yorumla
+1 yılTeam wiever indirip oradaki kodu verirsen bütün hepsini geri getirebilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Destekleyici programlarla yapabilirsin
+1 yılHafıza kartını bilgisayara tak dcim yazan camera dosyası var orada thumbnails. Yazar oradan kurtarabilirsin ben genelde onu yapıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Gerçi ben onu Samsung telefonumda yapıyorum seninki ne bilemiyorum
- +1 yıl
Onu nasil yapiyosun ya
- +1 yıl
Eski telefonun Samsung young su böyle yapıyordum
- +1 yıl
Hafıza kartını laptopa bağlayıp tarif ettiğim gibi yapıyordum
- 00 Yorumla
*** İos ise son silinenler kısmında var
*** Windows Phone ise OneDrive e kaydettiysen orda bulabilirsin eğer kaydetmediysen gitti fotolar
*** malesef Android te nasıl olduğunu bilmiyorum03 Yorumla- +1 yıl
One drive ne kadar havızası var ucretlimie windo? windows um ben
- +1 yıl
@Bergafor35 Windows sana 10 ya da 30 gb bedava depolama hafızası verir. Onedrive a telefonunda tanımlı olan mail adresinle giriş yapmalısın ve kamera ayarlarından otomatik yükleme seçeneklerini değiştirmelisin.
- +1 yıl
Hm telde silsem gidiomu pki one Drive ya da havızası doldumı nokuo?
+1 yılüstüne bir soguk su iç bide fatiha oku gelir fghfghgfhg
00 Yorumla
+1 yılpirifom şirketinin yaptığı RECUVA isimli programı var. onu kullanabilirsin.
00 Yorumlatelefona göre değişir mesela ben sildiklerimi bilgisayara takınca görebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılTelefondan gercekten icten samimi bir sekilde ozur dilersen, o da belki. Kesin birsey yok.
00 Yorumla
+1 yılHafıza kartından silindiyse %100 geri kurtarırsın, dahili hafızadan silindiyse işin zor gerçekten.
10 YorumlaAndroid te ise ve sd kard'a kaydettiysen recovery programları ile bir çoğunu kurtarabilirsin...
00 Yorumlaonun özel proğramı var yüklü değilse gitti el salla :)
00 Yorumlarecuva adlı programı arattır bul, indir hafıza kartını pc ye tak tarattır ;)
00 Yorumla
+1 yılAynısı benim de basima geldi gecmiş olsun ins kurtarırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılI sallah
handy recovery programı var telefonu bilgisayara bağla ve çalıştır geri yüklenir..
00 Yorumla
+1 yılBilgisayarda görünür belki. Ben siliyom siliyom sonra hepsini bidaha goruyom
00 Yorumla2222 e kurtar yaz gelsin. biz senin yerine kurtarırız
00 YorumlaBu ne kadar para harcayacağına bağlı, geri getiriyorlar ama birkaç bin dolar paranı alıyorlar
Cellebrite Ufed Internette arat00 YorumlaÖzelden yaz bana sana programı mail den atayım iphone hariç her türlü telefon oluyor
11 YorumlaGitti yıllardır özenle biriktirdiğin arşiv.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmaaa ://
+1 yılCardRecorvery yuklemen gerekiyor..
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yukleniyor yani googleplaydan falan mi?
- +1 yıl
Hayır bılgısayara yükleme yapman gerekiyor. Hafıza kartını. çıkartıp kart okucuyla ıslem sahlayacaksın. Ektradan telefon. ıcın uygulama var mı bilmiyorum..
Soran+1 yılTesekkur ederm
+1 yıl7-Data android programini dene.
00 YorumlaAndroid ise recovery iyidir.
00 Yorumla
+1 yılGiden gitmis gittigi gun bitmistir ablasi :/
00 YorumlaiOS 8 ise yardımcı olabilirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya android.
- +1 yıl
Nasil ios 8 de?
+1 yılsamsungsa yardimci olabilirim
06 Yorumla
Soran+1 yılevet samsung
- +1 yıl
markasi?
- +1 yıl
uygumalarinin arasnda dosyalarim diye bir dosya olacak :D ordan geri donusturebilirisn
Soran+1 yılnote3 neo
- +1 yıl
tamma olur
Soran+1 yılaradım ama yok orda maalesef
+1 yılRecovery var bunun için.
00 YorumlaRecovery programı ile geri alırsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefonumdan silinen videoları nasıl geri getirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler