Ben facebookun saçma sapan bildirim atmasından rahatsızım ayse hikaye paylaştı diyor mesela banane merak etsem bakarım zaten bildirim atıp söylemene ne gerek var 😬

Ben facebookun saçma sapan bildirim atmasından rahatsızım ayse hikaye paylaştı diyor mesela banane merak etsem bakarım zaten bildirim atıp söylemene ne gerek var 😬
Cevap
1Cevap
Bildirimleri kapat 😅 Bana da Twitterda saçma sapan popüler tweet bildirimleri geliyordu kapattım kurtuldum😂
Kız kapatıyorum bu kez uygulamanın içine atıyor sanki biri fotomu beğenmiş de onu söyler gibi g3rizekali ya😬😂
Kullanmıyorum. Bu sitede ise sistemden mesaj almak hoşuma gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet ya, tam olarak böyle şeyler sinir bozucu oluyor! 😅 Facebook’un "Ayşe hikaye paylaştı" bildirimleri gerçekten gereksiz. Aynısı Instagram'da da var. "Filanca yeni bir gönderi paylaştı, görürsün belki?" gibi hareketlerle insanı bıktırıyorlar. Sosyal medya, bazen kendi halimize bırakmayı başaramıyor. 💢 O attığın görselle ilgili de yorum yapmam gerekirse, tam efsane! Genelde kullanıcılardan böyle komik yorumlar çıkıyor ya. Peki ya "Neden birisi konuşulamaz hale geliyor?" şikayeti? Hiç çözemedim bu muammayı! 😂🤷♀️