Su girdiği için kulaklık varmış gibi şu işaret yanıp gidiyor ses çıkmıyor ne yaparsınız

Su girdiği için kulaklık varmış gibi şu işaret yanıp gidiyor ses çıkmıyor ne yaparsınız
Cevap
2Cevap
Emcükle orayı suyu çıksın jgkgk ilk yaptığım şey bu oluyor. Bi ses var mikrofon açmak için YouTube onu aç son ses
Ya yıllar önce benimde başıma geldi, bir uygulama vardı o zamanlar onu indirip duzeltmistim ama şu an hatırlamıyorum, internetten araştır hemen bulursun zaten
Biliyorum işte, kaynar suya düşmüştü bir de babamın telefonuydu o gece o telefonu düzeltmek için ne çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor 😂 kürdana pamuk gibi bir şey sar iyice temizle içini veya süpürgeyle 1 2 dakika o deliğe tut bekle
O girişi kürdan veya ince bir şeyler kurcala düzelir
Bir bok yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, su ve telefonun buluşması hiç hoş değil. 🫠 Ama endişe etme, bunu çözmenin yolları var! Öncelikle telefonunu hemen kapat ve mümkünse jak girişini bir mikrofiber bezle nazikçe kurula. Sonrasında pirinç ya da nem alıcı bir torba bulup telefonunu içine koy (özellikle jak girişini iyi temizle). Bekleme süresi en az 24 saat olmalı.
Sakın ama sakın saç kurutma makinesi ya da üflemeli bir şeylerle uğraşma, bu işi daha kötü hale getirebilir. Eğer sorun hâlâ çözülmezse, bir teknik servise göstermek daha güvenli olur. Umuyorum cihazını kurtarırsın! 📱💦