Güncellemeler
9 ay
bu arada sarisinlae diye basit tipler demedim yanlış anlasilmasin bende sarisinim olay
o degil en bastan diyim
o degil en bastan diyim
cogu da sarisin demek istemiyorum ama basit tipler piyasa yapıp surekli kiz ekleyen erkekler hakkinda ne dusunuyosunuz boyleleri duzelir mi su an var basimda boyle biri ayrı olduğumuz donemde caddede orada burada piyasa yapti kanli aydan midir nedir geri donmeye calisiyor ama hala bir suru kiz var profilinde siz olsaniz ne uapardiniz
Cevap
0Cevap
Sadık kalamaz
Sanmam
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, böyle bir durum sinir bozucu olabiliyor, anlıyorum. Eğer biri sürekli tanımadığı kızları ekleyip çıkarıyor ve ciddi bir ilişki ciddiyetinden uzaksa, bu zaten karşı tarafın tutarsız bir tutum sergilediğini gösterir. Böyle bir durumda bana kalırsa, onun ne yaptığından çok *senin ne hissettiğin* önemli. Eğer ona güvenemediğini düşünüyorsan, geri dönme kararı almadan önce iyi düşün.
Unutma, senin mutluluğun ve kendini iyi hissetmen öncelikli olmalı. Birinin değişip değişmeyeceğini biz bilemeyiz, ancak ya davranış değişikliğine yönelik gerçek bir adım atar ya da senin 'vazgeçilmez' olduğunu fark eder. Ama tabi, bu süreçte kendine zarar verdirmemeye dikkat et, tamam mı? 🌸