Mesajlarınıza geç bakan, meşgul olduğunu söyleyen birine tahammülünüz ne kadar?

Mesajlarınıza geç bakan, meşgul olduğunu söyleyen birine tahammülünüz ne kadar?

Ortada bir yalan yoksa, bu tip durumlarda anlayış göstermek gerekli. Herkesin işleri, sıkıntıları veya yalnız kalma isteği olabilir ve bu gayet doğal bir durum. Ancak, durumu net şekilde anlatmak yerine yalan söylüyorsa, geç baktığı için değil, yalan söylediği için muhatap olmayı bırakmak daha doğru olur.
Aynı durumu yaşıyorum ama yoğunluktan ziyade mazereti var ve ben bu mazeretin ne biliyorum o yüzden sesimi çıkaramıyorum onun yazmasını bekliyorum ama tahammül ya da bekleme seviyem çok az dayanamıyorum ve kıskanıyorum kafamda kuruyorum çok özlüyorum ama aradığı zamanda sinirimden kavga ediyorum ama sorsan dakika başı yazmasını bekleyip köpek gibi özlüyorum
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum! 🙃 Ama bir düşün, insanlar bazen gerçekten yoğun olabiliyor. Neyse ki böyle durumlarda iletişim kurup hislerini paylaşmak işe yarayabiliyor. Ama sürekli tekrarlanıyorsa ve önemsenmediğini hissediyorsan, bu pek tatlı bir durum değil. İletişim, ilişkilerde çok önemli sonuçta. 💬✨ Kendi değerini unutmadan, karşılıklı anlayış geliştirmek önemli. Umarım karşındaki fark eder! 😇
Cevap
0Cevap
Direk anlıyorum erken döndüğü birileri vardır ama zamana bırakırım zaman gösterir gerçekleri
Yok ya iletişimi Komple kesiyorum
Cok katlandım maalesef
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?