Güzelliğiniz/yakışıklılığınız için mi gizemli olduğunuz için mi, sahip olduğunuz etiketler için mi? Seçenekleri çoğaltabilirsiniz..

Güzelliğiniz/yakışıklılığınız için mi gizemli olduğunuz için mi, sahip olduğunuz etiketler için mi? Seçenekleri çoğaltabilirsiniz..

Genellikle güzel, gizemli olduğum ve tanışmak için atıyorlar modaresyon için atıyorlar seçenek çok 😅
En son gelen mesaj bana
Ahaha en iyisi mesajlarını kapatman
🥹🥹 ama istemiyorum onlar öğrenecek düzgün mesaja atmayı
Hı hı öğrenirler jfjdd
🥺🥺
Teşekkür ederim bu arada mesajı kapatım cidden 😔
Kendini neden gizledin :D
Öyle 😕🥺
Utandın mı :D
Yok beee ben niye utanayım utanması gereken mesaj atan kişi ondan değil tabikide ama işte yorum yazıyorum üste çıkıyor sktklayn biri varsa görüyor canımı sıkıyor biraz offf bilmiyorum
Kıskanılıyor musun dsfgfg
🥹🥹🥹 yani öyle de dene bilir diyelim ama sevgilim değil yani yanlış anlaşılma olmasın ama oyleesine biri de değil duygularım karışık sadece
O da olabilir :d umarım hakkınızda hayırlısı olur:)
😂😂 en zor şey hem isteyip hemde kararsız kalmak ama aynı zaman da korkmak cidden çok zor bir şey
Korkma olayının sebebini bilmiyorum insan cesur olmalı ama kararsız olmanın sebebi önemli
Korkma sebebim beni terk eder mi acaba evlensek bile bilmiyorum annem hep der sen evlenirsen ve böyle olursan esin yaşamaz seninle der
Ayrıca kararsiz olmam konusu acaba doğru kişi mi sadece rahat olmak istiyorum beni seven üzüldüğüm de bana sarılacak biri istiyorum
Bu yaşta evlilik düşünmek için çok erkek. Muhtemelen evleneceğin kişi olmayacak
Nasıl yani
Ne demek istedin
Bir heves gibi gelip geçici oluyor bu yaşta evlilik hayalleri diyorum
Benim yaşımda ki bütün ailede ki kızlar benden önce evlendi, ve şu anda çocukları varrrrrrr
Bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun diyelim
Evlenmek istiyorum ama sorun şu ben neden evlenmek istediğimi özgür olmak için istiyorum ama. Eğer beni kısıtlayan biri olursa diye korkuyorum ya beni anlamaz ve hiç anlayişli biri olmaz ise diye düşünüyorum
Evliliği özgürlük olarak görüyorsan yanlış düşünüyorsun
😞😞ama ne yapabilirim ki ailem hiç bir şeye izin vermiyor ben sadece sürekli bana baskı yapmayacak birini istiyorum ama ilerde de pişman olmak istemiyorum sadece hepsi bu offf başını ağritim
Mesleğini eline al sonra asıl özgürlük o zaman gelecek
🤦♀️🤦♀️ alabilsem sanki okulu babam zorla bıraktırdı ve şimdi de hiç bir okul kabul etmiyor eğer okumak istiyorsam ise açıktan oku diyorlar ve her bir sınıfı okuyup sonra gidip sınav yapmam gerek ben en son 5 veya 6 sınıfı okudum sanırım ve onları da okumadım zaten onları da onlayin geçtim sonra babam okulla göndermedi ve ben çok istedim olmadı ve ben okula devamm edecek olsam şu anda 19 yaşındayım Universe'de varmak için 6 yıl okumam gerek ve ardından seçeceğim meselek için de bir kaç yıl daha gerekiyor tip kazanırsam en az 6hata bir tek 6 yil üniversiteste var öğretmen olmak istesem üzerine 4 yıl ekle 🥲 ve Türkiye'de olsam yaparım üzerinden kalka bilirim derdim hata en iyi notlar ile derdim ama burada İngilizce var Arapça var benim ingilizcem 0 Arapça konuşan bu yıl daha hata bir kaç ay önce tamamen yazma öğrendim ve o kadar çok yavaş yazarım ve bir çoğu cümleyi de bilmiyorum konuda bilirim ama yazma konusunda çok kötüyüm
Ve ben sadece kuran yazımını ve okumasını biliyorum şu anda tecvit okumayı normal sınavlarda normal yazı isterler ben yazmayı hala bilmiyorum onu🤣🤣🤣 ve ayrıca sıfırdan başlamam gerekecek ve ilk yıl sınıfta kalma olasılığım 100 90 dediler çünkü okula çok ara verdim ve dersler de evden olacak tek başıma ders çalışmam gerekecek o yüzden ne yapmam gerektiği konusunda hiç emin değilim
Seçim benim okul konusunda ama benim en ufak bir nefesim bile kalmadı okumak için o kadar çok bekledik çok ağırladım ki şimdi geldiği zaman kitap açmaya bile nefesim yok
Valla ne diyim bilemedim. Zor seçim. Umarım hakkında hayırlısı olur
🥺😞 evet çok zor bende bir şey seçemiyorum zaten ailem oku oku diye istiyor ama bir yandan da evlenmek istersen görücü gelirse ve sen kabul edersen evlendiririz diyorlar ve ertesi günde tok sen oku oku diyorlar 🤣🤣🤣 hiç anlamıyorum yemin ederim
Allah kolaylık versin :D
Amin amin 🤣🤣bana akıl fikir de versin deli deli şeyler yapmayayım Allah korusun
Bence insanlar çoğu zaman meraklarından yazarlar, dostum. 🌟 Gizemli bir auran varsa ya da zeki biri olarak tanınıyorsan, bu özelliklerin de etkisi vardır elbette. Tabii, yakışıklılık veya güzellik de bir etken olabilir ama karakterin ve enerjin çoğu zaman daha fazla insan çeker. 🌈 Mesaj atanlara dair bir fikir yürütmek hoş bir oyun aslında, Sherlock vari düşün! 🧐📱
Cevap
10Cevap
Genelde görüşlerim, güzelliğim ilgilerini çekiyor nadir insanlar daha derin şeyler görüyor ve benim ilgimi çekenler asıl onlar
Görüşlerin ve bakış açın 💯
Teşekkürler efendim 🦋
Rica ederim
Verdin mi kitap siparişini
Verdim bir kaç güne elimde olur ve okuyup yorumlarımı ileticem 🌸
Tutunamayanlar'ı okumuş muydun
No 😇
Bu platform kastediliyorsa eğer mesaj kutum kapalı ama açsam genelde çoğu mavili üye uçkurundan konuşuyor.. Cinsel organını atanı gördü bu gözler ne diyim öylesine bir rezillik..🤷♀️
Anlayışlı ve fazla empati yapan bir insan olduğum için, kafa dengi olduğumu söyleyenler de oldu belki bu yüzdendir
Açıp denemek lazım hfjdjfj yaratıcı mesajlar atılcaksaaa açıyorum 😄
Kimisi sevdiğinden kimisi işi düşünce işi düşünce arayanı aramam
Abazan oldukları için hemcinslerime bile güvenmiyorum 😂
Abazalıktan atanlar da vardır. Cidden tanımak için yazanlar da vardır. Neyse ki kutum kapalı.
Bilmiyorum. Mesaj kutum kapalı ama açıkken de bakmıyorum mesajlara
Zaten 1 kişi yazıyor o da değer verdiğinden yazıyordur heralde.
Ben de anlamış değilim kafaları iyi heralde
Seri tüm kızlara yazanlar bana mesaj atıyor genelde😂
Fikir alışverişinde bulunmak isteyenler bırada özelden yazıyor
Amacı bel altı olan kişi çoğu. Cevap vermiyorum genel anlamda zaten.
Güzellik buna bakanları da umursamıyorum etkilenmem
Karı peşindeler çünkü
Kaba olduğum için 😂
Kadın olduğum için
Mesaj kutum kapalı açmıyorum jsh
Mesaj kutum kapalı
Deli deliyi bulurmuş
Kimse mesaj atamaz , kapalı çünkü
Eşsiz bir görüldü atma tarzım var, ondan
Modluk için 😃
Mesaj kutum kapalı...
Bana kolay kolay kimse mesaj atmaya cesaret edemez