Hani olur ya, aklınıza ansızın düşer birisi veya birileri. Sonra bir bakarsınız, kendisinden bir mesaj gelmiş. 📩
Son zamanlarda bunu sık sık yaşıyorum diyebilirim. Kim aklıma gelirse ansızın kendisinden mesaj alıyorum. Hatta saniyesinde bile diyebilirim buna. Ürpertici bir şok geçiriyorum dolayısıyla. Sanırım düşüncelerle çekim gücü bu olsa gerek. 😅
Böyle bir şeye inanmıyorum asla.. Bunun için bir işaret gerekiyor.. Yani yakınsınızdır, bakışlarından bellidir bir temas kuracağı.. Bunlardan tahmin edilebilir belki..
Sorudan çıkardığınız anlamı bilemiyorum ama son zamanlarda sık sık yaşadığım bir durum bu benim. Özellikle de aklıma düşen sevdiğim insanlardan bir anda mesaj alıyorum. Plansız yani.
Almıyorum maalesef günlerce düşünmeme rağmen o mesajın gelmediği oldu e insan kesiyor ümidi sonuçta hayat devam ediyor. O beni benim onu düşündüğüm kadar düşünmüyorsa ben de onu düşünmemeliyim bunu zihnime kazıyorum bazen etkili oluyor bazense zorlanıyorum ama hiçbir şekilde değmiyor. Herkesin yeri doluyor ne de olsa ve o mesaj atmadı diye de dünya durmuyor. Kabulleniyoruz ve bir sonrakinde daha temkinli davranıyoruz.
Ben inanıyorum böyle şeylere, çekim var, ister istemez de telepati yapıyoruz yani, o yüzden oluyor ama konuşmak istediğim kişilerle konuşuyorum zaten, olacak şey yok. 😃 Ama şu kişi beni düşünüyor gibi hissedebiliyorum bu şekilde örnek verebilirim.
Olmuştu daha önce kadın ya da erkek fark etmeksizin o insanı bana hatırlatacak bir şey gözümün önüne gelmiştir sonrada o insan haliyle 3 vakte kadar mesaj arama ya da kişiye denk gelirim