Kolay kolay engellemem ama engel attıysam ölene kadar öyle kalır...

Kolay kolay engellemem ama engel attıysam ölene kadar öyle kalır...

Bazı kişiler evet kaldırıyorum ama herkesi değil. Engelde kalmayı hak edenler sürekli orada kalıyor hak etmeyenleri geri kaldırıyorum. Dönem dönem bazen gelgitler benimde oluyor o zaman engellemiş oluyorum sonra geri tekrardan kaldırıyorum.
Ben kimseyi engellemem gerekirse sosyal medya hesabını siler Yeni bir hesap açarım ama bir insanı engellemeyi ben doğru bulmuyorum eğer bir insanla problemin varsa çözmek isterim çözemiyorsam zaten engellemek bir çözüm değildir bazı insanlar engellemeyi böyle daha kolay bir şey sanıyor abi bir sorun yaşadım hemen engelle konuşmayı kes bir de bazı insanlar karşısındaki insanı dinlemek istemiyor direkt olarak engelleme yapıyor bu doğru bir yaklaşım değil insanlar konuşabilecek birbirinin hatasını kabul edebilecek bir varlık ama insanlar birbirinin hatasını ve karşılıklı hatalarını görmek istemiyorlar aslında sorun buradan kaynaklanıyor engellemek yeri geldiği zaman gerekli bir şey tamam bunu kabul ediyorum ama bazen de insanlar için bir kaçış noktası olmuş o yüzden kolay kolay kimseyi engellemem bazen kaldırdığımda olur o anki öfkeli duruma göre de değişir
Çok güzel yazdın çok güzel söylüyorsun öncelikle teşekkür ederim, fakat çoğu kez kendisinin hatasını biz kabul ettiğimize rağmen hala aynısını tekrarlayan biriyle konuşmak ruh sağlığımızı ciddi anlamda etkiler. İletişim sorunu vardır arkadaş kendini kabul etmediği sürece prüzler daha da çok büyüyecektir o yüzden çözüm iletişimi kökten kesmektir. (Bu sadece benim fikrim)...
Hayır zaten böyle bir insanla konuşmanıza gerek yok ola ki siz sorun çözmek için konuştuysanız ve bir çözüm bulamıyorsanız ondan sonrası da yapacak bir şey yok benim burada aslında demek istediğim konuşmadan iletişim kurmadan bu durumun yaşanması
Haklısınız çok teşekkür ederim 🙂🌸
Rica ettim
Engel yediyse bir kişi artık engelli kalır listemde
Rica ederim 🌸🌸
Hiç kaldırmadım bu zamana kadar bir engeli
Benim için de durum çok benzer! Birini engellemeye karar verdiysem, genelde bana ciddi anlamda bir zarar verdiği içindir. Yani o kişiyle yeniden bir etkileşim kurma fikri pek sıcak gelmiyor. Ama tabii ki hayat bu, çok farklı nedenlerle bu karar değişebilir. Sana katılıyorum, engel meselesi ciddidir. 😉
Cevap
14Cevap
Hayır kaldırmam, hiç düşünmem pişmanlikta yaşamam , çünkü kolay kolay engel atan birisi değilim zaten atmışsamda bir saygısızlığı mutlaka olmuştur benimde saygısızlıga hiç tahammülüm yok , herkes yerinde mutlu olsun der geçerim
Değer verdiğim biriyse kısa bir süre engelleyip geri kaldırırım ama gelip geçici kisilerse ölene kadar engel listesinde kalır
Beni rahatsız edenler olur ya da bana engel atanları engellerim her iki durumda da kaldırmam öyle kalır.
Engel basitlerin işi olduğu için aşırı damarıma basmayanı engellemem, engellersem de bir daha kaldırmam.
Evli bekar bayanlarin istedigini yapmayinca cok kufur edenler oldu yinede Kimseyi engellemedim
Ölene kadar engelli kalmalı dediğim bir durum yaşamadım. Tüm engelleri kaldırdım mesela. Arada af yasası çıkarıyorum. 😁
Artik sinirli değilimdir kırgın da değilimdir hiç birseyimdir ona o zaman engeli açarım jdjd
1 kişi hariç kolay kolay engel kaldırmadım, o tarz konularda taviz vermem.
Engele karşıyım kimseyi kolay kolay engellemiyorum ama engel attıysam acmam
Engeller bir süre sonra kaldırırım engelli listemde adını görmeyim bidaha diye
Kolay kolay kaldırmam
Bende af yok. Müebbet hepsi
Hayır kaldırmam
Evet yaparım öyle şeyler
Tanıdıksa engellemem çıkarırım direk
Yoooooookkk 🤣🤣🤣🤣🤣
Genelde engel atmam engel yerim :D
Kaldırmam, engel bölümüne girmiyorum bile
Nerden aklıma gelicek ki
olabilir