Bir süredir sosyal medyadan biriyle konuşuyorum. Daha çok yeni. Dün itiraf etti ki boyu benden biraz kısaymış. Yaşı da benden hayli küçük. Bunu kendi itiraf etti. Yani itiraf etmesi güzel ama yalan yalandır sonuçta.
@kızlarsoruyor aşk ilişkileri
Bir süredir sosyal medyadan biriyle konuşuyorum. Daha çok yeni. Dün itiraf etti ki boyu benden biraz kısaymış. Yaşı da benden hayli küçük. Bunu kendi itiraf etti. Yani itiraf etmesi güzel ama yalan yalandır sonuçta.
@kızlarsoruyor aşk ilişkileri
Cevap
16Cevap
Fark çok ise yapman gereken belli , üstüne yalanda söylemiş, biraz daha zorlasan birşeyler daha çıkar
12 yaş var , çok.
Ooo çok fazlaymış, bitirmen daha mantıklı
Bence de. Hadi 5 yaş falan olsa idare edilir de kardeşim yaşında.
Sen kaç yaşındasın
31
Çocukmuş daha konuştuğun kişi, onun için iyi ama senin için kötü tercih
Yani amacı belkide seni kaybetmemek için öyle söylemiştir. Aradaki yaş farkını sorun etmeyeceğini öğrenince gerçeği söylemiştir
Ettim ama. Edebilme ihtimalimi bile bile söyledi.
Sosyal medyadan bazı şeylerin geç söylenmesine takılma. Doğru olanı söyleme iradesini göstermesi bence kıymetli.
Her zaman sölerim
Reelde karşımıza çıkana çok güven duyulamıyoken sanaldan çok bişey beklememek gerek
Önce Karşı tarafı kafala sonrasında eksiklerimi kabul eder zaten ….. yemeyin
yalan konuşandan uzak dur, sende yalan konuşursan aynı şekilde uzak dur.
İlk başta etkilemek için pembe yalanlara başvurulmuş ancak ne olursa olsun yalan söyleme ve bu yalanı sürdürebilme alışkanlığı olan birisi ile, yalan üzerine kurulmuş bir ilişki ne derece sağlık olur artık bu sizin takdiriniz.
Kreş aç daha iyi olur 😂😂
Üniversite desen neyse de o yaştaki birini kreşe almazlar. 😀😀
Daha ergendir o yaşına bakma. Bak baştan bile yaşını vs hemen söylememiş seni etkilemek için 😂
İşte ben de onu diyorum. Ergenler kreşe değil, liseye gider. O da 19 yaşında. Hâliyle üniversite öğrencisi.
Sende 31 yaşındasın. Onun olgun kadın fantezisini gerçekleştirmsk için iletişime devam etmek sence mantıklı mı
Ben mantıklı demedim. Sadece kreş yaşında değil dedim.
Ay ne saçma şeye takıldın mecaz anlamdan da anlamıyorsun, tamam sen üniversite aç 😂😂
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Söylemeyeni de kovacağa benziyorum.
bu sitede verilen bilgilerin yüzde doksanı doğru değil kullanıcıların çoğu da sorunlu bu gerçek.
Bu siteden olduğunu sana kim dedi? Bu siteyi yeni kullanan biri değilim. Dediğini biliyorum.
kızlar soruyor etiketi koymuşsun yazının altına oradan
zaten fark ta etmez orası da farklı mı aynı
Yanlış kategoriye atmasın diye koydum ama yine attı. İnsragram burası kadar anonim değil:
sen yine de güvenme
Haklısın
Kısacası > Goodbye.
Yalanla başlanan işten hayır gelmez
yalanların devamı gelir
Yaş farkı coksa sorun. Noy neysede
Ben de öyle düşündüm.
Sizi birsey sormak isterim ama özeldn
Senin boyun ne kadar ki senden daha kısa
Boyuna takılmıyorum. Aramda üç cm. var. Yaş sıkıntı olan ve yalan söylemiş olması sıkıntı olan.
Baska erkek bakalim sana
Olur
Ben mi bakcam shshdhe
Bilmem sen dedin bakalım 😅😅
Ya onu genel soyledim shshwh ben evliyim o islere giremem
Allah mutlu etsin öyleyse.
Amin teşekkur ederim
çocukmu
Bana göre çocuk
Değer bilmez kısmını zaman gösterir. Büyükler de çok değer bilir değil ama kardeşim yaşında. Daha 19 yaşı.
ne kadar fark var
Çok fark var. Kardeşim yaşında.
19 yaşında, ben 31 yaşımdayım.
Öğrenince bir yuh dedim aradaki farka:
Daha dün gece öğrendim.
Evet
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu konuda hislerini anlamaya çalışmak önemli bir şey. Kısa da olsa bir güven sarsılması yaşamışsın gibi görünüyor. Boy ya da yaş gibi şeyler aslında fiziksel ve dışsal faktörler, bunlar bireyin karakterinden çok da bağımsız. Ama tabii ki dürüstlük bir ilişki için temel taşı diyebilirim. Konuşmanın başında söylediklerini daha ayrıntılı konuşmayı deneyebilirsin, daha iyi bir anlama zemini yaratır. Eğer dürüst olmaya söz veriyorsa şans verebilirsin, sonuçta bağlantınız yeni başlamış. Ama hislerin ve güvenin her şeyden önemli! 🙌