Biri var çok iyi biri vs ama sohbeti sarmiyor ya ciddi bir şey konuşamıyorum. Hemen şaka yapmaya çalışıyor.
Naparsiniz böyle durumda
Biri var çok iyi biri vs ama sohbeti sarmiyor ya ciddi bir şey konuşamıyorum. Hemen şaka yapmaya çalışıyor.
Naparsiniz böyle durumda
Belli ki ilgileniyor işte , biz ne yapalim şöyleyin
Yatakta ölü gibi yatar gibi mesajlasiyorlar resmen , hehhh ghih tamam böyle imlaya bile dikkat etmiyo özen göstermiyor
Hani utanmasa diyecek ki hadi süren başladı beni etkile eğlendir
Bu ne biçim egodur lan , 5000 kişi yazıyor olabilir , ilgilenmiyorsan ilgilenmiyorum de kes at lan
Oda yok , sen benimle pek konuşma meraklısı değilsin sanırım diyorsun , yaa ondan değil sen böyle dedinde ondan soğudum
Bak bak cesaretsiz korkak, birde suçu da yıkmaya çalışıyor , sonra irdeliyorsun birden canlanıyor
Ondan sonra kendini çekince , tripler sokmeyince ya işte niye böyle olduk
Eee senntaktik yaparsan bende yaparım satranç mi lan bu , bütün herşeyi öldürdün suni bir naneye çevirdin sonrada erkekler hevesini aldı şöyle böyle bak hala nane atma peşinde
Bazı Kadınlar lafım size kabul edin korkaksiniz , içinizde ki gerçek sizi saklayıp , topluma uygun uslu cici kız numaraları yapmaktan vazgeçin
👍👍👍👍👍Bİ BOT sende. Bu kadar uzun ve doyurucu başka cevap yok çünkü.
Yok be ilk günden belli oluyor ikinci gün notunu veriyorum uğraşamam zaten en çok konuştuğum 3-5 gün ya sürer ya sürmez sıkılırım ben ki vaktim de yok kimseye o kadar
Sen bensin knka
Cevap
18Cevap
Hayır konuşmazdım
ciddi bir şey konuşurken laubalileşen insan beni acaip sogutuyor
Benidee
Anlaştığın biriyse muhabbet muhabbeti açıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun enerji meselesi sanırım
Hıc kimseyle uzun sure muhabbet edemem ztn en fazla 1 ay
Konuşmam sarmıyorsa hep yarım bırakıyorum 😬
Aman beni anldırış etmeyip aldırmayanla ne uğraşcam
Karsıma alır bak böyle yaparsan beni kaybediceksin derim devam ederse kaybeder
Bir duruşu olduğunu düşünmüyorsam ilerletmek anlamsız.
Konuşamazsın ki sarmadığı için zaten.
İyi diye deniyorum şansımı
Ciddi olmayan laylaylom birine tahammülüm yok 🙄
Hayır, sohbeti sarmalı.
Yeni mi tanıştınız?
Sayılır
O zaman tanımaya çalış. Zamanla alışırsıniz. Küçümser gibi mi konuşuyor? Dalgaya mi vuruyor sizi, nasıl ki muhabbet
Dalgaya vuruyor ama küçümseme degil. Konuşmaları dalga şeklinde eğlenceli mi görünmeye çalışıyor anlamaidm
Yok öyle düşünme ben de bazen öyleyim. Mutlu günündedir belki seninle konuşmaktan zevk aldığı için öyledir
Ben konuşmak, sohbet etmek istiyorum ama bu davranışı itici geliyor. Bende konuşmaktan vazgeçiyorum hep yarım yamalak kaliyo
Sen mi yazıyorsun genelde o mu yazıyor
O yaziyor
Reelde buluştunuz mu
İki kere evet
Haaa. Ya dedim acaba benim konuştuğum kişi mi. Biraz paronayak oldum ahhhs. Bence problem iletişim değilde ondan hoslanmamissiniz gibi. Problemin iletişim olduğunu düşünüyorsunuz o ama o değil gibi geldi bana
Heralde pek hoşlanmadım. Ama kardeşim sürekli ciddi olsa daha mı iyi olur boylesi güzel diyor bilmiyorum
Yanii. Hiç bulusmadik desen belki buluşun fikrin değişir diyeceğim ama 2 defa buluşmuşsunuz zaten. Fiziksel açıdan isteklerinizi karşılamamis gibi gözüküyor. Ama siz zamana birakin yinede. İlk başta uyumsuz görüp sonra mutlu olan çiftlerde var
Mecbur konuşuyorum
Niye mecbur
Shshs
hayir
Belirt ona
Olmaz
Konusmam
Selam bile vermem
Hayır
İrtibatı keserim
Hayır keserim anında
Etmemm