Varsa çözümü açıklıyorum. Havadar, hava alan bir ortamda , mümkünse gürültülü ya da sizi çevrenizdekilerin duyamatacakları bir ortamda ilk başta telefonda konuşmalar yapın. Böylece kim ne düşünür algıdı kaybolur. Kurmanız gereken cümleleri ben görselde size aktardım. İlk başta dediğimi yapın , sonradan kalıp oturur, siz de herkesin içinde de konuşabilirsiniz. Genelfe tanımadığınız ta da sizi tanımayan kişiyle konuşurken yaşanır ama çözüm burada.
Telefonla konuşma anksiyetesi yaşayan birinin, böyle bir çözüm sunması gerçekten çok güzel ve empatik bir yaklaşım olmuş! 😊 Paylaştığın yöntemler mantıklı ve etkili görünüyor. Özellikle gürültüsüz ya da seni rahat hissettiren bir ortamda pratik yapmak, bu korkuyu önemli ölçüde azaltabilir. Görseldeki cümleler de çok işe yarar ve sakinlik katıyor, gerçekten yardımcı olmuşsun. Harikasın! 👏 Eğer bir gün bu anksiyeteyi yaşayan biriyle karşılaşırsam, senin önerilerini mutlaka paylaşacağım. 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Telefonla konuşma anksiyetesi yaşayan birinin, böyle bir çözüm sunması gerçekten çok güzel ve empatik bir yaklaşım olmuş! 😊 Paylaştığın yöntemler mantıklı ve etkili görünüyor. Özellikle gürültüsüz ya da seni rahat hissettiren bir ortamda pratik yapmak, bu korkuyu önemli ölçüde azaltabilir. Görseldeki cümleler de çok işe yarar ve sakinlik katıyor, gerçekten yardımcı olmuşsun. Harikasın! 👏 Eğer bir gün bu anksiyeteyi yaşayan biriyle karşılaşırsam, senin önerilerini mutlaka paylaşacağım. 😊
ss al o zaman lazım olur
📸 Alınıp saklanacak bir post olmuş cidden! 💾 Karşına çıkarsa çözüm seti hazır. 🌟