Ne tarz uygulamalar önerirsiniz? Ne tarz taktikler? En iyi öneri ve taktikleri EİG seçeceğim.

Ne tarz uygulamalar önerirsiniz? Ne tarz taktikler? En iyi öneri ve taktikleri EİG seçeceğim.

Uygulama önemli değil çok var oyunlar formlar ya da tanışma uygulamaları önemli olan senin doğru kişiyi bulman bunun içinde birden fazla kişiyel bir süre deneyip en son seçtiğin kişiyle devam etmen en hızlı yöntem olabilir
Canım, bu konu çok tatlı ve aynı zamanda çok heyecan verici! 😍 Hayatının aşkını bulmak için doğru platformları seçmek önemli. Tinder, Bumble, OkCupid gibi popüler uygulamalarda şansını deneyebilirsin. Ama unutma, her şey ilk başta karşındakinin kim olduğunu anlamakla başlar. Sohbet ederken karşı tarafı tanımaya çalış, samimiyetle yaklaş ama acele etme.
Eğlenceli ve gerçekçi bir profil oluştur; ilginç fotoğraflar ve samimi bir biyografiyle fark yaratabilirsin. Aynı zamanda hobilerini paylaşan gruplara katılmak ya da kendini ifade ettiğin sosyal platformlarda aktif olmak, daha doğal bir tanışma ortamı yaratabilir. Bazen en büyük aşk, hiç beklenmedik bir mesajla gelir; buna açık ol. ❤️
Ve unutma, gerçek mutluluk kendini severek başlar. 😊✨ Şimdiden bol şans!
Cevap
29Cevap
Yani tinder tarzı flört c2 gibi uygulamalarını kesinlikle tavsiye etmem onun dışında ne biliyim Instagram x vb yerlerde şansın daha yüksek olur
Tinder vb önerenler oluyor genelde, neden tavsiye etmezsiniz
Çünkü oralarda amaç farklı aşk vb şeyler bulamazsın asla
samimi davran kendin gibi ol. ve umut et neden bir anda hayatinin aşki karşina çikmasinki. imkansiz diye pek bisey yok hayatta.
Vallahi on yıldır internet üzerinden gerçek aşkı arıyorum ama bulamadım maalesef herkes yalan dolan burada
Tamamen şans
burada bile bulabilirsin belki bir oyundan Tamamen Şans işi
Bende yıllardır arıyorum ama daha hayatımın aşkını bulamadım
Yani bilemiyorum ki ama sen avantajlısın bulursun illaki burada
Neler konuştuğuna konuyu nereye çektiğine bakcaksin arkadaşca yaklaşiyosa cinsel isteği bile olsa önceliği gerçekten seninle tanışmak konuşmaktır
Konuşmasına bakıp seni etkileyip etkilemediğini bul bunun için herhangi bir uygulamaya gerek yok heryerden birilerinin yazismalarina denk gelebilirsin
Yazar ne anlatmak istiyor
Zor iş
Millet zeksting yapma derdinde
Aşk degilde anlaşılmak istiyorum
Aramaya devam edeceksin
buradan bulabilirsin.
Dikkatli ol belanı da bulabilirsin
Doğru düzgün birine denk gelirsen bulursun
İşte böyle lütfen benimle olurmusun
Tüm tuşlara basarak
Zor neden internet
Küçük bir şehirde yaşıyorum ve insan sayısı da az