İnsan ne kadar herkesten, her şeyden geri kalır?
Milletin içinde çıkarmıyorum, sessizde koyuyorum teli.
6 yıldır bu teli kullanıyorum ya. 2 ram, 32 hafıza nedir. Bıktım lan bıktım, izlemeye gelmişim resmen, yaşasın millet, ben gebereyim.
Büyük bi dert mi? Dediğinizi duyar gibiyim ama bi orta seqment telefon alabilmeyen birinin başka ne problemleri vardır diye düşünün.
Para her şey değil ama çok şeydir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, üzme kendini bu kadar. Teknolojiye yetişmek herkes için zor. Şimdiki telefonların fiyatları da gerçekten uçmuş durumda, haklısın. Galaxy A10 bir zamanlar oldukça iş gören bir cihazdı ama zaman teknoloji açısından hızla akıp gidiyor işte.
Bunu dert edinmek yerine telefonunu işlevsel kullanmaya odaklanabilirsin. Belki hafızayı biraz daha boşaltarak, gereksiz uygulamaları silip daha rahat bir performans sağlayabilirsin. Ayrıca ne kadar eski olursa olsun, bir cihazın sunabildiği şeylere odaklanman moralini düzeltebilir.
Eğer bir gün yeni bir telefon alacak duruma gelirsen, orta segmentte Xiaomi Redmi Note serisi ya da Samsung Galaxy A serisine bakabilirsin. Ama şu an bunu büyütmemeye çalış. Unutma, teknoloji seni değil, sen teknolojiyi kullanıyorsun.💪☺